Wij zijn genomineerd voor de sportiefste school van Nederland!

Op 11 februari 2020 hebben we de hele dag Facebook in de gaten gehouden. Op de Facebooksite “de sportiefste school van Nederland” werd elk uur een school bekend gemaakt die mee mag doen aan de landelijke verkiezing op woensdag 15 april 2020 in Den Haag. En wat zijn we trots dat we, net als twee jaar terug, mee mogen doen aan deze verkiezing!

Nog trotser zijn we omdat we nu op “eigen kracht” zijn genomineerd. Twee jaar terug werden we automatisch toegevoegd aan de sportiefste school verkiezing, omdat de verkiezing in Nijmegen plaatsvond. Nu moesten we “gewoon” meedoen aan de verkiezingsstrijd en heeft de jury ons genomineerd samen met twee andere scholen. Een derde school uit Den Haag (sportiefste school Den Haag) wordt nog toegevoegd.

Maar ook nu kunnen we al winnen, want de school met de meeste likes op Facebook wint een eerste aanmoedigingsprijs. Het enige dat je hoeft te doen is even naar Facebook gaan “de sportiefste school van Nederland” en ons liken (duimpje omhoog voor het Montessori College). We hebben aan de organisatie gevraagd of ze er voor ons nog een aantrekkelijker filmpje op willen zetten.

Binnenkort wordt er een leuke film gemaakt waar we heel Nederland laten zien hoe sportief we zijn als school. Hiervoor zoeken we nog leerlingen die mee willen werken. Heb je belangstelling om hier aan mee te werken stuur dan even een mail naar w.lamers@montessoricollege.nl.

Wil je het filmpje van twee jaar terug zien klik hieronder:

Op de verkiezingsdag, 15 april, gaan we een podiumpresentatie doen. Deze show mogen we met maximaal 32 kinderen uit klas 3 doen. Zit je in klas 3 en lijkt het je leuk om mee te doen aan deze presentatie (sportief en ludiek) geef dit dan even aan bij c.hendriks@montessoricollege.nl. Zij zorgt er voor dat er geoefend gaat worden. Nadat de meerdere podiumpresentaties zijn geweest gaan de deelnemers een middag lekker sporten bij diverse clinics voordat de prijzen worden uitgereikt. Gewoon een lekkere sportieve dag voor alle deelnemers.

Voor nu: OP NAAR DE SPORTIEFSTE SHOOL VAN NEDERLAND, want SPORT ZIT IN ONS DNA!

Wilbert Lamers