Uitnodiging derde bijeenkomst DE Onderwijsbeweging

Yes! Nog een kleine maand en dan is alweer de derde bijeenkomst van DE Onderwijsbeweging. We zijn heel nieuwsgierig hoe het met de deelnemers en de prototypes/experimenten gaat.

Tentoonstelling

De derde bijeenkomst is in de vorm van een tentoonstelling. Elk team krijgt een eigen plek in de ruimte om te laten zien wat de status is van hun idee of experiment. Het wordt leuk om het experiment/prototype en de opgedane inzichten visueel te hebben. Ieder team doet dit op zijn eigen manier.

Aanmelden

De derde bijeenkomst is op donderdag 5 april van 17.30 – 21.00, Kwakkenbergweg 33.
Wil je alsnog aanschuiven? Dat kan door een mailtje te sturen naar Chantal.

Voordracht Joep Dohmen

Voorafgaand aan deze bijeenkomst geeft prof. dr. Joep Dohmen voor geïnteresseerden een lezing.
Prof. dr. Joep Dohmen zal tijdens zijn voordracht laten zien wat filosofie en pedagogie met elkaar gemeen hebben. Hij zal vervolgens de oorsprong van het klassieke “Bildungsbegrip” laten zien, en uiteenzetten hoe we vandaag een moderne invulling aan “de Bildung” kunnen geven. Daarmee krijgen ouders, docenten en schoolleiders een belangrijke visie aangeboden hoe ze jongeren kunnen helpen om zelf hun eigen leven vorm te geven. Leuk als jullie er allemaal bij kunnen zijn.

Iedereen die geïnteresseerd is kan deze lezing bijwonen. Dit kan door een mailtje te sturen naar Chantal.

We kijken weer uit naar volgende enthousiaste en energieke bijeenkomst! Wil je alvast meer weten over de prototypes van de teams, check dan de update op de pagina van DE Onderwijsbeweging.

Tot 5 april!