Uitnodiging DE Onderwijsbeweging/vacature voor ouders

Beste Onderwijsbewegers,

Graag nodigen wij je uit om dinsdag 2 oktober a.s. deel te nemen aan de eerste bijeenkomst van DE Onderwijsbeweging van dit schooljaar.

Met deze beweging willen we creativiteit, initiatief, energie, plezier, ontwikkeling, dialoog en innovatie van de gehele school stimuleren en versterken. Ouders, leerlingen, docenten, ondersteunend personeel en schoolleiders die zin hebben kunnen meedoen. Maar ook als je (nog) niet verbonden bent aan het Montessori College ben je van harte welkom!
Wil je alsnog aansluiten en jouw initiatief inbrengen of ben je gewoon nieuwsgierig? Dat kan! Ook als je vorig jaar niet bij de bijeenkomsten aanwezig was, ben je van harte welkom om deel te nemen aan (één van) de bijeenkomsten die dit schooljaar gepland worden. Stuur dan even een mailtje naar Chantal (c.vankampen@montessoricollege.nl). De data van de bijeenkomst staan hieronder vermeld.
Weet je niet precies wat DE Onderwijsbeweging inhoudt? Op onze website vind je nog meer informatie over DE Onderwijsbeweging: https://montessoricollege.nl/praktische-zaken/de-onderwijsbeweging/

Eerste bijeenkomst
De eerste bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 2 oktober van 17.30 (inloop vanaf 17.15 uur) tot 21.00 uur. Dit is inclusief een diner rond 18.15 uur. De bijeenkomst vindt plaats in de personeelskamer van K33 (de Berk).

Zet ook alvast de volgende bijeenkomsten in je agenda: de tweede bijeenkomst is op 13 december 2018; de derde bijeenkomst op 20 februari 2019 en de vierde bijeenkomst is op 16 april 2019.

Inhoud
Na een korte terugblik op vorig jaar, zullen we met elkaar weer inventariseren waar de beweging voor dit jaar voelbaar zal zijn. Door middel van een Open Space kunnen alle dromen, ideeën, wensen, hersenspinsels en/of bestaande initiatieven gedeeld worden. Je kunt zelf een gaaf idee delen op deze avond of aansluiten en meedenken met de mooie input van anderen! Afhankelijk van de opbrengst van deze avond, zal de stuurgroep de inhoud van de volgende bijeenkomsten gaan vullen.

Wil je (alsnog) aansluiten bij (één van de bijeenkomsten van) DE Onderwijsbeweging? Stuur een mailtje naar Chantal (c.vankampen@montessoricollege.nl). In verband met de voorbereidingen en catering verzoeken we je vriendelijk om je aanwezigheid door te geven. Mocht je speciale (dieet-)wensen hebben, kun je dat ook bij haar doorgeven.

Vragen?
Heb je nog vragen? Bekijk de website (zie link hierboven) of neem contact op met iemand van de stuurgroep (zie hieronder).

We hopen velen van jullie te zien op 2 oktober!

Vriendelijke groet,
Stuurgroep ‘DE Onderwijsbeweging’,

Leerlingbewegers:
Lisa Hulshof
Leonie Jacobs
Luuk Bruinink

Docentbewegers:
Monique Noorbergen
Tom Linssen
Mariëlle de Moel
Dennis Verhoef
Gijs van Hout

Beweger vanuit de schoolleiding:
Berni Drop                                                                    

Ouderbewegers:
Vacature: in de stuurgroep (circa acht bijeenkomsten van 1,5 uur) wordt invulling gegeven aan de plenaire bijeenkomsten. Heb je interesse en wil jij als ouder meebewegen in de stuurgroep? Stuur dan een mail naar c.vankampen@montessoricollege.nl