UITNODIGING: 4de en laatste bijeenkomst DE Onderwijsbeweging van dit schooljaar (16 april 2019)

Beste Onderwijsbewegers,

Graag nodigen wij je uit om dinsdag 16 april a.s. deel te nemen aan de vierde en laatste bijeenkomst van DE Onderwijsbeweging dit schooljaar. Zorg dat je erbij bent!

Terugblik derde bijeenkomst
Op de website heeft op 21 februari 2019 een terugkoppeling van de derde bijeenkomst gestaan. Klik HIER om deze terugkoppeling te lezen.

Invulling vierde bijeenkomst
De vierde bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 16 april van 17.00 (inloop vanaf 16.45 uur) tot ongeveer 20.00 uur. Dit is inclusief eten rond 17.45 uur. De bijeenkomst is in de personeelskamer van K33 (de Berk).

Tijdens de laatste bijeenkomst van dit schooljaar blikken we terug op de vorige bijeenkomsten en hoe deze verlopen zijn. Wat ging goed, wat zou volgend jaar anders kunnen en wat moeten we er zeker in houden! Maar ook, waar staan we nu met alle ideeën en wat nemen we mee naar volgend schooljaar om verder uit te werken?

Aanmelden en eventuele dieetwensen
In verband met de voorbereidingen en catering verzoeken we je vriendelijk je vooraf aan te melden. Klik HIER om het aanmeldformulier te openen en in te vullen (8 vragen).
Mocht blijken dat je, nadat je je hebt opgegeven, toch niet kunt? Wil je je dan afmelden bij Chantal (c.vankampen@montessoricollege.nl)?

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met iemand van de stuurgroep (zie hieronder).

We hopen velen van jullie te zien op 16 april a.s.!

Vriendelijke groet,
stuurgroep ‘DE Onderwijsbeweging’,

Leerlingbewegers:
Leonie Jacobs
Lisa Hulshof
Luuk Bruinink

 

Docentbewegers:
Monique Noorbergen
Mariëlle de Moel
Dennis Verhoef
Gijs van Hout
Tom Linssen
Schoolleiding:
Berni Drop