Uitnodiging 3de bijeenkomst DE Onderwijsbeweging 20 februari 2019

Beste Onderwijsbewegers,

Graag nodigen wij je uit om woensdag 20 februari a.s. deel te nemen aan de derde bijeenkomst van DE Onderwijsbeweging van dit schooljaar.

Terugblik tweede bijeenkomst
Tijdens de vorige bijeenkomst op 13 december 2018 heeft één van de initiatieven van vorig jaar, Agora, een inspirerende pitch gegeven. Uit deze pitch blijkt dat ideeën die tijdens DE Onderwijsbeweging samen bedacht en vormgegeven worden, ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden binnen onze school.

Daarnaast is er in groepjes gewerkt aan de uit de verschillende ideeën ontstane prototypes. Hier zijn uiteindelijk zes prototypen uit voortgekomen waar we mee aan de slag zullen gaan dit schooljaar.

Invulling derde bijeenkomst
De derde bijeenkomst vindt plaats op woensdag 20 februari van 17.00 (inloop vanaf 16.45 uur) tot ongeveer 20.00 uur. Dit is inclusief eten rond 17.45 uur. De bijeenkomst is in de personeelskamer van K33 (de Berk).

Na een korte terugblik op de tweede bijeenkomst gaan we weer luisteren naar een pitch van een initiatief van vorig jaar. Vervolgens zullen we de testdraaiboeken van dit jaar voorzien van feedback, zodat na het eten de verschillende groepjes verder kunnen werken aan de prototypes en op het einde van de avond hun resultaten kunnen presenteren. We hopen dat na deze bijeenkomst in de school flink geëxperimenteerd gaat worden met de diverse prototypes!

Overige data bijeenkomsten
Zet ook alvast de datum van de laatste bijeenkomst van het schooljaar in je agenda: 16 april 2019.

Aanmelden en eventuele dieetwensen
In verband met de voorbereidingen en catering verzoeken we je vriendelijk je vooraf aan te melden. Klik HIER om het aanmeldformulier te openen en in te vullen (8 vragen).
Heb je je opgegeven, maar blijkt achteraf dat je toch niet aanwezig kunt zijn? Wil je je dan afmelden bij Chantal (c.vankampen@montessoricollege.nl)?

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met iemand van de stuurgroep (zie hieronder).

We hopen velen van jullie te zien op 20 februari a.s.!

Vriendelijke groet,
stuurgroep ‘DE Onderwijsbeweging’,

Leerlingbewegers:
Leonie Jacobs
Lisa Hulshof
Luuk Bruinink

 

Docentbewegers:
Monique Noorbergen
Mariëlle de Moel
Dennis Verhoef
Gijs van Hout
Tom Linssen
Schoolleiding:
Berni Drop