Tophitte op de dag van de uitslag MMvmbo!

Buiten is het 33 graden, van binnen kookt de spanning. Nog even geduld, nog even een slokje water, wat lummelen en dan het verlossende telefoontje van je coach: je bent geslaagd of …bijna!
Allemaal blije leerlingen MMvmbo op het schoolplein die een oranje montessoribloemenkrans, vlag en hun cijferlijst krijgen. Zo kunnen de leerlingen inschatten of ze nog iets moeten of willen overdoen.

Van de vmbo-basis en -kader leerlingen in Nijmegen is nu al 90 procent geslaagd en gaan we op weg naar de 100. De helft van alle leerlingen heeft weer een vak op een hoger niveau afgesloten. In Groesbeek zien we vergelijkbare cijfers met zelfs 100 procent score bij de basisleerlingen!

Uitgelaten wordt er al een klein feestje gevierd. Trotse leraren, felicitaties, uitgelaten leerlingen, muziek, friet, ijs en vooral elkaar.  Een zomerse vakantie en een stralende toekomst tegemoet. Maar straks eerst nog even de knaller op school met een groots diplomafestival.

GEFELICITEERD voor iedere leerling die nu al geslaagd is. En voor diegenen die nog een herexamen doen… succes, je kunt het!