Samen en sportief

Geen mooiere manier om het schooljaar af te sluiten dan samen en sportief, bedacht de sectie lichamelijke oefening. En zo ontstond het idee van een voetbaltoernooi voor onder- en bovenbouw.
Midden juni ging de inschrijving open en maar liefst 52 teams schreven zichzelf in; sommige zelfs meerdere keren!
Scheidsrechters werden gevraagd via Insta, alle kleedkamers bij Trekvogels werden gepoetst, nieuwe ballen werden aangeschaft, de fluitjes werden coronaproof gebruikt en natuurlijk was “het Ijsvogeltje” aanwezig om de kinderen van een koele versnapering te voorzien.
Ruim 400 leerlingen en 10 docenten zijn actief geweest. Bewegende mensen die lol hebben, die zweet op het hoofd krijgen en die allemaal proberen de beste van het Montessori College te worden. En uiteindelijk wonnen op maandag de teams ‘Hockey Ladies’ en ‘Road to Akinfenwa.’ Op de dinsdag won het damesteam ‘Getthos’. Dit team en de verliezend finalist ontvingen een bon om te gaan bowlen.
We kijken terug op twee succesvolle dagen die voor herhaling vatbaar zijn. Wat ons betreft graag met een team ouders, want die stonden dit jaar wel héél fanatiek aan te moedigen langs de lijn!