Stages voor studenten lerarenopleidingen

Op zoek naar een stageplek

Ben je op zoek naar een fijne stageplaats op een school die volop in beweging is?

Vul het formulier in en je hoort z.s.m. of er plaats is.
Studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) nemen hiervoor eerst contact op met Bureau Extern
Studenten van de Radboud Universiteit (RU) nemen hiervoor eerst contact op met de Radboud Docenten Academie

 

Vul onderstaande formulier in om je aan te melden voor een stageplek:

(graag alle velden invullen)

  • Vak:
  • Voor- en achternaam:
  • E-mailadres:
  • Bevoegdheid
  • Opmerkingen:
  • Op dit formulier is ons privacyreglement van toepassing.

Over onze school

Het Montessori College is een zelfstandige brede VO-school (vwo, havo, vmbo-t/k/b) met vestigingen in Groesbeek en in Nijmegen. Met zo’n 250 medewerkers wordt onderwijs verzorgd aan 1870 leerlingen. Wij vormen een werkplaats voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en een plezierige leefgemeenschap met aandacht en ruimte voor elkaar. Het Montessori College ziet onderwijs als deel van de totale ontwikkeling van de leerling. Een ontwikkeling naar zelfstandigheid, creativiteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Sinds het ontstaan van het Montessori College in 1993 hebben schoolleiding en medewerkers met veel energie gewerkt aan het vormgeven van montessorionderwijs voor zeer uiteenlopende groepen leerlingen. Daarbij worden de grondslagen van de montessoripedagogiek niet alleen als leidraad voor het onderwijs genomen, maar ook voor de organisatieontwikkeling. Om handen en voeten te geven aan het begrip ‘lerende organisatie’ wordt er gewerkt met kernteams die vergaande verantwoordelijkheden en bevoegdheden hebben m.b.t. onderwijs en begeleiding.

De leiding van de school werkt vanuit een sterke visie en geeft tegelijkertijd veel ruimte aan talenten en eigenheid van teams en docenten. Ondanks de prima prestaties zet het Montessori College in op voortdurende kwaliteitsverbetering.

Ontdek het Montessori College