Huiswerkbegeleiding

Studiekunst

Sinds 2009 organiseert Studiekunst de  huiswerkklas op het Montessori College Nijmegen.  Aan het einde van de schooldag kunnen leerlingen onder begeleiding van Studiekunst in alle rust hun huiswerk maken, tegen betaling en tegen een gereduceerd tarief. Tevens zal er aandacht zijn voor de planning en organisatie van het huiswerk. Voor meer informatie over de huiswerkklas of gespecialiseerde studiebegeleiding zie: www.studiekunst.nl.

OSN biedt studiebegeleiding aan leerlingen die specialistische begeleiding nodig hebben. Deze begeleiding wordt uitgevoerd door een team van enthousiaste medewerkers, onder leiding van gediplomeerde en gespecialiseerde orthopedagogen. Door middel van het digitale leerlingvolgsysteem kunnen zowel de leerlingen als de ouders online inloggen en op elk willekeurig moment volgen hoe de planning en begeleiding verloopt.

OSN zit op maandag, woensdag en donderdag op het Montessori College Groesbeek (14.00u tot 17.00u) en in Nijmegen iedere werkdag (8.30u – 17.30u). Voor meer info, zie www.osnijmegen.nl.