Financiële bijdrage vanuit gemeente?

Leergeld Nijmegen helpt
Voor steeds meer ouders is het financieel niet haalbaar om hun kinderen te laten meedoen aan buitenschoolse sport of culturele activiteiten. Ook de schoolkosten, zoals de ouderbijdrage. overige schoolkosten voor bv. schoolreizen, of de aanschaf van een laptop zijn vaak niet op te brengen. Deze gezinnen kunnen bij de gemeente een aanvraag voor ondersteuning in deze kosten indienen, zodat de kinderen uit het gezin gewoon kunnen meedoen.

Leergeld Nijmegen kan deze gezinnen helpen. Deze kinderen kunnen dan gewoon meedoen. Leergeld Nijmegen helpt ouders met kinderen van 4 tot en met 17 jaar, die in Nijmegen wonen en een laag inkomen hebben.

Wilt u weten of uw gezin recht heeft op hulp van Leergeld Nijmegen? Meld u dan aan bij Leergeld Nijmegen. Dat kan op de website van Leergeld Nijmegen.
Ook als u werkt en een laag inkomen heeft, kan Leergeld Nijmegen u helpen.

Contact met Leergeld Nijmegen
024 – 323 76 44 (ma, wo en vr 10.00-12.00 uur)
info@stichtingleergeldnijmegen.nl
www.leergeldnijmegen.nl


Gemeente Berg en Dal – Doe Mee! regeling

Heeft u een laag inkomen en geen of weinig vermogen? Dan kunt u misschien gebruik maken van de Doe Mee!-regeling van de gemeente Berg en Dal. Met deze regeling betaalt de gemeente Berg en Dal (een deel van) de kosten voor allerlei activiteiten. Denk hierbij aan zwemlessen, schoolactiviteiten, bibliotheekabonnementen of lidmaatschappen bij verenigingen.
Met de Doe Mee!-regeling kunt u met een laag inkomen toch mee blijven doen aan maatschappelijke activiteiten. Klik HIER om de website van de gemeente Berg en Dal te raadplegen voor meer informatie over de regeling.