Cambridge Engels

 

Cambridge Engels is een gevorderd programma voor zij die zowel enige aanleg als veel enthousiasme hebben voor de Engelse taal. Het Cambridge-examen levert een wereldwijd erkend certificaat op, waar zowel buitenlandse onderwijsinstellingen als binnen- en buitenlandse werkgevers erg enthousiast van worden. Het Montessori College is een erkend Cambridge Preparation Centre en is zeer ervaren in het succesvol begeleiden van leerlingen bij het behalen van dit waardevolle certificaat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator van ons Cambridgeprogramma, Paul van Hemert.

 

Ruim een derde van de wereld spreekt Engels. De Engelse taal is een wereldtaal. Het is de meest gesproken taal bij internationale contacten en daarmee de belangrijkste taal ter wereld.

Leerlingen die Cambridge Engels kiezen, kiezen voor internationaal erkend Engels op hoog niveau, waarmee je in het buitenland mag studeren.

Je kunt meedoen aan Cambridge Proficiency Exam. Internationale universiteiten erkennen dit examen, waardoor je een grotere kans hebt te worden toegelaten.

Maar met Cambridge Engels kun je natuurlijk ook prima Globetrotten!