Open Huis, Open Dag en proeflesjes

Ontdek zelf onze school tijdens Open Huis, Open Dag of maak kennis met ons onderwijs met een proefles.

Maak kennis op jouw manier

Je ontdekt het Montessori Collega pas echt wanneer je onze school zelf ervaart. Dat kan tijdens onze Open Huis, Open Dag en proeflesjes.

We nodigen je uit voor een kennismaking met onze school, onze locaties en het montessoriaans onderwijs.

  • Open Huis en Open Dag: bezoek onze locaties voor een (nadere) kennismaking met onze school en ons montessoriaans onderwijs. Vrije inloop!
  • Proeflesjes: je ervaart wat het is om een leerling te zijn op het Montessori College.

Inschrijven proeflesjes

De proeflesmiddag is in maart 2025.

 

 

Groesbeek

Open Dag – februari/maart 2025
Proeflesjes en vrije inloop – maart 2025

Nijmegen

Open Dag – februari/maart 2025
Proeflesjes – maart 2025

Proeflesmiddag Groesbeek

MMvmbo Groesbeek
Zit je nu in groep 7/8? Dan kun je op de proeflesmiddag alvast kennismaken met verschillende vakken, het gebouw, kun je docenten ontmoeten en eventueel nieuwe klasgenootjes. Het wordt een gezellige en leerzame middag!

Agora 10-18
Ben jij ook zo benieuwd naar de middelbare school? En nieuwsgierig naar Agora? Tijdens de proeflesmiddag van Agora volg je hetzelfde dagritme als onze leerlingen, maar dan in het kort: de dagstart, werktijd voor challenges, de peace & quiet en de dagafsluiting komen allemaal voorbij. Na deze middag weet jij precies hoe een schooldag bij 10-18 Agora Groesbeek eruitziet!

Proeflesmiddag Nijmegen

MMvmbo Nijmegen
Zit je nu in groep 7/8? Dan kun je op de proeflesmiddag alvast kennismaken met verschillende vakken, het gebouw, kun je docenten ontmoeten en eventueel nieuwe klasgenootjes. Het wordt een gezellige en leerzame middag! Interesse in de specialisaties Sport of Cultuur (MontiArt)? Geef dit dan aan in je mailbericht.

MC Agora
Ben jij ook zo benieuwd naar de middelbare school? En nieuwsgierig naar Agora? Tijdens de proeflesmiddag van Agora volg je hetzelfde dagritme als onze leerlingen, maar dan in het kort: de dagstart, werktijd voor challenges, de peace & quiet en de dagafsluiting komen allemaal voorbij. Na deze middag weet jij precies hoe een schooldag bij MC Agora eruitziet!

Vwo+/vwo/havo/vmbo-t/Brug3Route
Bijna-brugklasser? Tijdens deze middag kun je een proefles volgen, de school leren kennen, docenten en eventueel nieuwe klasgenootjes. Je maakt kennis met vakken als aardrijkskunde, wiskunde en Nederlands. Voor vwo plus zal de proefles onder andere uit exact+, filosofie en een ‘gewoon’ vak bestaan. Als je kiest voor Sport of Cultuur, dan maak je naast de basisvakken ook kennis met onze specialisaties sport of cultuur.

Lijkt jou die driejarige brugklas, de Brug3Route, wel iets? Geef je dan op voor een van de vier leerroutes. Dat je interesse hebt voor de Brug3Route kun je in de mail aangeven.

Voorproefje?

Bekijk een sfeerimpressie van de Open Dag in 2023.

Klaar om brugklasser te worden?

Meld je aan