Open dag 2021

Coronaproof open dagen 2021

Kijk terug op onze livestreams ‘Studio Montessori Nijmegen-Groesbeek’ van 4 en 6 februari.

Uitzending van onze livestreams "Studio Montessori" gemist? Kijk ze hier terug!

Kijk hier de livestream van 4 februari j.l. vanuit onze school in Groesbeek terug. Via deze livestream laten leerlingen, oud-leerlingen en heel veel anderen je op een persoonlijke manier kennis maken met het Montessori College Groesbeek. Een tik op de link brengt je al bij ons op school.

Kijk hier de livestream van 6 februari j.l. vanaf onze campus in Nijmegen terug: Via deze livestream laten leerlingen, oud-leerlingen en heel veel anderen je op een persoonlijke manier kennis maken met het Montessori College Nijmegen. Een tik op de link brengt je al bij ons op school.

Online proeflesjes of proefchallenge

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor onze school! Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de online proeflesmiddag voor schooljaar 2021-2022. Zodra het bekend is wanneer de proeflesmiddag volgend schooljaar wordt gepland, lees je dit op onze website en kun je je vervolgens online aanmelden.

Heb je interesse in de cultuurstroom, geef dit dan aan op het proefles aanmeldformulier. Heb je interesse in MC Agora Nijmegen of 10-15 Agora Groesbeek? Dan kun je je opgeven voor een proefchallenge.

Let op! De proeflesmiddag is alleen voor leerlingen uit groep 8.