Open dag 2021

Coronaproof open dagen 2021

Kijk terug op onze livestreams ‘Studio Montessori Nijmegen-Groesbeek’ van 4 en 6 februari.

Uitzending van onze livestreams "Studio Montessori" gemist? Kijk ze hier terug!

Kijk hier de livestream van 4 februari j.l. vanuit onze school in Groesbeek terug. Via deze livestream laten leerlingen, oud-leerlingen en heel veel anderen je op een persoonlijke manier kennis maken met het Montessori College Groesbeek. Een tik op de link brengt je al bij ons op school.

Kijk hier de livestream van 6 februari j.l. vanaf onze campus in Nijmegen terug: Via deze livestream laten leerlingen, oud-leerlingen en heel veel anderen je op een persoonlijke manier kennis maken met het Montessori College Nijmegen. Een tik op de link brengt je al bij ons op school.

Online proeflesjes of proefchallenge

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor onze school! Je bent van harte welkom om enkele online proeflesjes te volgen. Op woensdag 10 februari  is de online proeflesjesmiddag in Nijmegen. Op donderdag 11 februari is de online proeflesmiddag in Groesbeek.
Online omdat we met het oog op meest recente ontwikkelingen jullie helaas niet fysiek op onze school mogen ontvangen.
Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de online proeflesmiddag in Nijmegen op 10 februari 2021 of op 11 februari 2021 in Groesbeek. Zodra het bekend is wanneer de proeflesmiddag volgend schooljaar wordt gepland, lees je dit op onze website en kun je je vervolgens online aanmelden.

Op dit moment zijn wij druk doende om deze online lesjes voor jullie te organiseren. Exacte tijden communiceren we zo snel mogelijk!

Heb je interesse in de cultuurstroom, geef dit dan aan op het proeflesformulier. Heb je interesse in MC Agora Nijmegen of 10-15 Agora Groesbeek? Dan kun je je opgeven voor een proefchallenge.

Let op! De proeflesmiddag is alleen voor leerlingen uit groep 8.