Vacatures

Home > Onze school > Vacatures

VACATURE:

Het Montessori College is per 1 mei 2018 op zoek naar een ervaren medewerker personeels- en salarisadministratie (0,7 – 0,8 wtf)

Primair ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige personeels- en salarisadministratie inclusief het verzorgen van correspondentie. Dit doe je samen met je collega medewerker P&O. Jij bent de vraagbaak voor het personeel en sparringpartner en adviseur van de stafdirecteur P&O, financiën en kwaliteit en de overige leden van de schoolleiding. Je maakt rapportages en signaleringslijsten en signaleert knel- en aandachtspunten op het gebied van personeel- en salarisadministratie.

Bij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van rechtspositie, sociale verzekeringen en fiscale regels draag jij bij naar een praktische uitvoering. Je ondersteunt bij formatieproces (o.a. door beheren van Foleta) en bezettingsvraagstukken. Je zoekt pro actief aansluiting bij de financiële administratie en werkt mee aan het maand en jaarwerk horende bij de planning en control cyclus. Verder ben jij mede verantwoordelijk voor het verrichten van overige administratieve werkzaamheden binnen de afdeling.


Functie-eisen

  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau
  • Ervaring in een non-profit organisatie is een pré
  • Afgeronde salarisadministratie opleiding
  • Kennis en ervaring met Raet/Afas is een pré
  • Je hebt ruime werkervaring opgedaan in het runnen van de loonadministratie
  • Je beschikt over een uitstekend tactisch en probleemoplossend vermogen
  • Je bent een echte teamplayer en flexibel inzetbaar


Wij bieden

Een parttime baan (0,7 – 0,8 wtf) in schaal 7 met doorgroei naar 8 (cao VO).

Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met stafdirecteur P&O, financiën en kwaliteit, Inge Klaassen, via 024-3283005.


De procedure

Jouw brief met motivatie en curriculum vitae kun je sturen naar Inge Klaassen, stafdirecteur P&O, financiën en kwaliteit van het Montessori College (uiterlijke sluitingsdatum zondag 21 januari 2018) via email: m.vanthiel@montessoricollege.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Over onze school

Het Montessori College is een zelfstandige brede VO-school (vwo, havo, vmbo-t/k/b) met vestigingen in Groesbeek en in Nijmegen. Met zo’n 250 medewerkers wordt onderwijs verzorgd aan 1870 leerlingen. Wij vormen een werkplaats voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en een plezierige leefgemeenschap met aandacht en ruimte voor elkaar. Het Montessori College ziet onderwijs als deel van de totale ontwikkeling van de leerling. Een ontwikkeling naar zelfstandigheid, creativiteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Sinds het ontstaan van het Montessori College in 1993 hebben schoolleiding en medewerkers met veel energie gewerkt aan het vormgeven van montessorionderwijs voor zeer uiteenlopende groepen leerlingen. Daarbij worden de grondslagen van de montessoripedagogiek niet alleen als leidraad voor het onderwijs genomen, maar ook voor de organisatieontwikkeling. Om handen en voeten te geven aan het begrip ‘lerende organisatie’ wordt er gewerkt met kernteams die vergaande verantwoordelijkheden en bevoegdheden hebben m.b.t. onderwijs en begeleiding.

De leiding van de school werkt vanuit een sterke visie en geeft tegelijkertijd veel ruimte aan talenten en eigenheid van teams en docenten. Ondanks de prima prestaties zet het Montessori College in op voortdurende kwaliteitsverbetering.

Wilt u nog meer informatie over Montessori College?

Onze school