Onze locaties

Met een campus in Nijmegen en een locatie in Groesbeek voorziet het Montessori College in onderwijs in de breedste zin van het woord.

Een eigen plek, een eigen leertraject

Met alle leerroutes in huis, wordt leerlingen de ruimte en mogelijkheid geboden om invulling te geven aan hun eigen leertraject. Wat het individuele (leer-)doel of de ambitie ook is, leerlingen kunnen voor ieder leertraject bij ons terecht.

Gebouw Beuk (K27)

Leerlingen vmbo-t/havo en havo/vwo leren tijdens hun eerste twee brugklasjaren van en met elkaar in gebouw Beuk op de campus in Nijmegen. Het traject dat zij uiteindelijk gaat volgen, wordt pas na het 2e jaar ingezet. In de eigen en vertrouwde omgeving van de Beuk wordt er samen geleerd, samen gewerkt, gesport en gepauzeerd.

K27 Nijmegen
vwo/havo/vmbo-t
Kwakkenbergweg 27
6523 MJ Nijmegen
024 328 30 00

Locatie in Google Maps

Gebouw Berk, Linde en Vlier (K33)

In gebouw Berk, Linde en Vlier op de campus in Nijmegen ontdekken brugklassers vmbo-b/-k/-g/-t hun talenten. Pas na het 2e jaar wordt ingezet op het uiteindelijke, individuele traject. Alles wat nodig is om te leren, werken, sporten en ‘chillen’ is ook voor deze brugklassers binnen handbereik.

In gebouw Linde bevindt zich ook ons Agora onderwijs. Daar zijn leerlingen van elk leerjaar en alle leerroutes te vinden, verdeeld over een aantal units. Van de brugklas tot de bovenbouw, van vmbo tot aan vwo.  

K33 Nijmegen
mmvmbo & mc agora
Kwakkenbergweg 33
6523 MJ Nijmegen
024 328 70 00

Locatie in Google Maps

Locatie Groesbeek

De locatie Groesbeek biedt vmbo-b/-k/-g/-t. Bij Agora kan er ook een havo of vwo traject worden doorlopen. Onze school is een veilige omgeving met een positieve, gezellige sfeer waarin aandacht voor elkaar centraal staat. Ook hier leren leerlingen van en met elkaar tijdens vaklessen en coachtijd.

Groesbeek
mmvmbo & 10-18 Agora
Spoorlaan 16
6562 AM Nijmegen
024 399 55 60

Locatie in Google Maps

Benieuwd naar onze locaties?

Bezoek de Open Dag