Vacatures

Conciërge campus Nijmegen ( 1,0 fte)

Per direct heeft het Montessori College Nijmegen-Groesbeek een vacature voor een enthousiaste, dienstverlenende, montessoriaanse Conciërge (1,0 fte)
De Conciërge draagt zorg voor de toegankelijkheid en functioneel gebruik van de locaties, verricht ondersteunende diensten, levert een belangrijke bijdrage aan een veilig leer-en werk klimaat. In het uiterste geval treedt hij/zij op bij conflicterend gedrag van leerlingen. De nieuwe conciërge vormt een team met de huidige conciërges en gaat werken op de campus in Nijmegen.

Wij zoeken
We zoeken een enthousiaste, dienstverlenende teamplayer. Iemand die talent heeft in het omgaan met jongeren en goed thuis is in klussen (timmerwerk en elektriciteit). Iemand die aanpakt, zelfstandig is, kan samenwerken en die goed overlegt en communiceert.

Vereisten
Je bezit een mbo werk- en denkniveau en bij voorkeur kennis van techniek. Van zeer groot belang vinden we dat je kennis hebt van de leefwereld van jongeren. Je bent vaardig in het omgaan met verschillende mensen met verschillende karakters en het pedagogisch verantwoord reageren op conflictsituaties met leerlingen. Je weet op leerlingen over te brengen dat ze fouten mogen maken en dat ze van hun fouten kunnen leren en je bent in staat om leerlingen te stimuleren tot zelfredzaamheid. Je bent bereid je te ontwikkelen in het montessoriaanse gedachtegoed.

Je kunt goed samenwerken met zowel teams als individuele leerlingen en hebt een sterk dienstverlenende instelling. Je komt met behulp van de nodige vindingrijkheid met oplossingen voor onvoorziene problemen of situaties en hebt een flexibele instelling. Je kunt zelfstandig werken en onder tijdsdruk doe je geen concessies aan veiligheid en doelmatigheid. Je kunt goed plannen en organiseren en werkt accuraat. Je bent bereid te werken, naast een dagelijks werkrooster, op flexibele tijden ivm school-activiteiten zoals ouderavonden, vergaderingen, etc.

Ben je daarnaast empathisch, overtuigend, verantwoordelijk en omgevingsbewust, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden
Een baan van 1,0 fte in maximaal schaal 5 cao VO, betrokken en enthousiaste collega’s.

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over school en organisatie verwijzen wij naar onze website www.montessoricollege.nl. Als je meer wilt weten over de vacature kun je contact opnemen met Sjef Martens (directeur ICT, Facilitair) via 024 328 30 00.

De procedure
Jouw brief met motivatie en curriculum vitae kun je sturen naar Sjef Martens, schoolleider, (uiterlijke sluitingsdatum 7 oktober 2019) via email: po@montessoricollege.nl

Bij de selectiegesprekken zijn alle geledingen van de organisatie vertegenwoordigd. De procedure bestaat uit maximaal 2 gesprekken. De gespreksronde(s) worden gepland in week 43 (week na de herfstvakantie). Uiterlijk eind oktober 2019 wordt na het arbeidsvoorwaardengesprek het definitieve benoemingsbesluit genomen.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Over onze school

Het Montessori College is een zelfstandige brede VO-school (vwo, havo, vmbo-t/k/b, Agora) met vestigingen in Groesbeek en in Nijmegen. Met zo’n 250 medewerkers wordt onderwijs verzorgd aan ongeveer 1900 leerlingen. Wij vormen een werkplaats voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en een plezierige leefgemeenschap met aandacht en ruimte voor elkaar. Het Montessori College ziet onderwijs als deel van de totale ontwikkeling van de leerling. Een ontwikkeling naar zelfstandigheid, creativiteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Sinds het ontstaan van het Montessori College in 1993 hebben medewerkers en schoolleiders met veel energie gewerkt aan het vormgeven van montessorionderwijs voor zeer uiteenlopende groepen leerlingen. Daarbij worden de grondslagen van de montessoripedagogiek niet alleen als leidraad voor het onderwijs genomen, maar ook voor de organisatieontwikkeling. Om handen en voeten te geven aan het begrip ‘lerende organisatie’ wordt er gewerkt met kernteams die vergaande verantwoordelijkheden en bevoegdheden hebben m.b.t. onderwijs en begeleiding.

De leiding van de school werkt vanuit een sterke visie en geeft tegelijkertijd veel ruimte aan talenten en eigenheid van teams en docenten. Ondanks de prima prestaties zet het Montessori College in op voortdurende kwaliteitsverbetering.

Wilt u nog meer informatie over Montessori College?

Onze school