Vacatures

Vacature medewerker financiële administratie (28 uur)

De medewerker financiële administratie verricht boekhoudkundige en financieel-administratieve werkzaamheden en levert een bijdrage aan diverse ondersteunende activiteiten.

Wij zoeken

Een proactief, doortastend, empathisch en betrouwbare persoon die in staat is om een betrouwbare registratie te voeren en financiële gegevens kan verwerken. Die actief deelneemt bij het verzamelen van de benodigde gegevens en deze op een correcte wijze verwerkt. Vaardig is in het klantgericht verstrekken van informatie over algemene financieel-administratieve aangelegenheden, uit eigen beweging ouders/verzorgers informeert over instanties die financiële hulp kunnen bieden.

Resultaatgebieden

  • Het verrichten van boekhoudkundige en financieel-administratieve werkzaamheden.
  • Het leveren van een bijdrage aan diverse ondersteunende activiteiten.
  • Het zorg dragen voor de eigen professionalisering.

Vereisten

Voor deze functie heb je in ieder geval kennis van boekhoudkundige richtlijnen en technieken. Kennis van de financiële wet- en regelgeving, van richtlijnen en leidraden op het gebied van financieel beheer. Je bent in het bezit van een MBO 4 diploma en/of relevante certificaten. Je bent leergierig en wilt je verder ontwikkelen. Je staat te trappelen om onze bedrijfsvoering afdeling  te versterken

Je bent vaardig in het hanteren van boekhoudkundige richtlijnen & technieken, het boekhoudsysteem (bij voorkeur Afas Profit) en financieel administratieve procedures.

  • Kennis en ervaring met Excel, Word is een voorwaarde.
  • Bekend met informatiesystemen zoals Wis collect en Pro Actieve is een pre.
  • Competenties: nauwgezet en netjes gegevens ordenen en verwerken, zelfstandig, pro-actief en communicatief vaardig.

Je bezit vaardigheden die nodig zijn om het Montessori-gedachtegoed toe te passen. Ben je daarnaast iemand die planmatig en resultaatgericht te werk gaat, die kan schakelen, maximaal belastbaar en oplossingsgericht is, dan is deze functie wat voor jou.

Wij bieden

Een 0,7 fte baan in schaal 5 (cao VO), betrokken en enthousiaste medewerkers.

Wilt je meer weten?

Voor meer informatie over school en organisatie verwijzen wij naar onze website montessoricollege.nl en met name het Professioneel Statuut. Als je meer wilt weten over de vacature kun je contact opnemen met stafdirecteur P&O, financiën en kwaliteit, Inge Klaassen, via 024-3283005 en in de vakantieperiode (15 juli – 20 augustus) kan dit via emailadres: po@montessoricollege.nl

De procedure

Jouw brief met motivatie en curriculum vitae kun je sturen naar Inge Klaassen (uiterlijke sluitingsdatum vrijdag 28 augustus 2020). Dit kan via de email van Mieke van Thiel, medewerker P&O: po@montessoricollege.nl. In verband met de vakantieperiode kan de bevestiging even duren. De procedure bestaat uit maximaal 2 gesprekken en zullen begin september 2020 plaatsvinden.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Over onze school

Het Montessori College is een zelfstandige brede VO-school (vwo, havo, vmbo-t/k/b, Agora) met vestigingen in Groesbeek en in Nijmegen. Met zo’n 250 medewerkers wordt onderwijs verzorgd aan ongeveer 1870 leerlingen. Wij vormen een werkplaats voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en een plezierige leefgemeenschap met aandacht en ruimte voor elkaar. Het Montessori College ziet onderwijs als deel van de totale ontwikkeling van de leerling. Een ontwikkeling naar zelfstandigheid, creativiteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Sinds het ontstaan van het Montessori College in 1993 hebben medewerkers en schoolleiders met veel energie gewerkt aan het vormgeven van montessorionderwijs voor zeer uiteenlopende groepen leerlingen. Daarbij worden de grondslagen van de montessoripedagogiek niet alleen als leidraad voor het onderwijs genomen, maar ook voor de organisatieontwikkeling. Om handen en voeten te geven aan het begrip ‘lerende organisatie’ wordt er gewerkt met kernteams die vergaande verantwoordelijkheden en bevoegdheden hebben m.b.t. onderwijs en begeleiding.

De leiding van de school werkt vanuit een sterke visie en geeft tegelijkertijd veel ruimte aan talenten en eigenheid van teams en docenten. Ondanks de prima prestaties zet het Montessori College in op voortdurende kwaliteitsverbetering.

Wilt u nog meer informatie over Montessori College?

Onze school