Vacatures

Vacature medewerker leerlingenadministratie (0,6 fte)

Per 1 mei 2020 heeft het Montessori College Nijmegen-Groesbeek een vacature voor een proactieve, accurate en resultaatgerichte medewerker leerlingenadministratie met montessori hart (0,6 fte)

De medewerker leerlingenadministratie die wij zoeken wil gevarieerd, uitdagend en mooi werk. Hij of zij krijgt uiteenlopende ondersteunende administratieve-, secretariële- én coördinerende werkzaamheden die van groot belang zijn voor het goed functioneren van onze school en is mede verantwoordelijk voor het applicatiebeheer van het leerlingenadministratiesysteem.

Als jij een schakel wil zijn tussen school, leerling en ouders zit je bij ons pas echt op je plek.

Wij zoeken

Een medewerker leerlingenadministratie die vaardig is in het gebruik en de toepassing van het leerlingenadministratiesysteem (met voorkeur SOM). In staat is knelpunten te signaleren en te analyseren en met oplossingen te komen. Hij/zij vindt het een uitdaging om continue te werken aan de kwaliteitsverbetering van de administratieve processen.

De medewerker leerlingenadministratie is gericht op samenwerken en wil graag pro actief op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen binnen en buiten het Montessori College om een optimale werking van de leerlingenadministratie te garanderen.

Is gericht op ondersteunen en is vaardig in het klantgericht verstrekken van informatie over algemene secretarieel-administratieve aangelegenheden.

Resultaatgebieden

  • Het fungeren als vraagbaak en aanspreekpunt met betrekking tot het leerlingenadministratiesysteem en het adviseren van leidinggevenden en medewerkers over het gebruik ervan.
  • Het up-to-date houden van het leerlingenadministratiesysteem alsmede de inrichting, het generen van overzichten hieruit en het aanleggen van (digitale) leerlingendossiers.
  • Het adviseren van de teamleider Leerlingenadministratie over de werking van de leerlingenadministratie en verbeteringen daaraan.
  • Het secretarieel ondersteunen van de schoolleiders onderwijs alsmede het notuleren.
  • Het verrichten van uiteenlopende werkzaamheden van een vergelijkbaar niveau ten behoeve van diverse administraties of afdelingen (waaronder met betrekking tot roosters, examens, toetsen en boekbestellingen) binnen het Montessori College.

 Vereisten

Je beschikt minimaal over een MBO opleiding (niveau 4+) denk en werkniveau. Je hebt bij voorkeur ervaring met applicatiebeheer of je bent in staat deze werkzaamheden je snel eigen te maken. Uitgebreide softwarekennis van het leerlingvolgsysteem Somtoday is een pré. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk en vaardig in het gebruik van Word en Excel.

Ben je daarnaast iemand die planmatig en resultaatgericht te werk gaat, die snel kan schakelen, maximaal belastbaar en oplossingsgericht is, dan is deze functie wat voor jou.

Wij bieden

Een 0,6 fte baan in schaal 7 (cao VO), betrokken en enthousiaste medewerkers. Je werkplek is op een groene sfeervolle onderwijs campus in één van de mooiste delen van Nijmegen.

Wilt je meer weten?

Voor meer informatie over school en organisatie verwijzen wij naar onze website montessoricollege.nl en met name het Professioneel Statuut. Als je meer wilt weten over de vacature kun je contact opnemen met Annemarie de Leeuw, teamleider leerlingenadministratie via 024-3283000.

De procedure

Jouw brief met motivatie en curriculum vitae kun je sturen naar Annemarie de Leeuw, teamleider leerlingenadministratie (uiterlijke sluitingsdatum 2 maart 2020). Dit kan via email van Mieke van Thiel, medewerker P&O: po@montessoricollege.nl

De procedure bestaat uit maximaal 2 gesprekken en zullen in maart plaatsvinden.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Over onze school

Het Montessori College is een zelfstandige brede VO-school (vwo, havo, vmbo-t/k/b, Agora) met vestigingen in Groesbeek en in Nijmegen. Met zo’n 250 medewerkers wordt onderwijs verzorgd aan ongeveer 1900 leerlingen. Wij vormen een werkplaats voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en een plezierige leefgemeenschap met aandacht en ruimte voor elkaar. Het Montessori College ziet onderwijs als deel van de totale ontwikkeling van de leerling. Een ontwikkeling naar zelfstandigheid, creativiteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Sinds het ontstaan van het Montessori College in 1993 hebben medewerkers en schoolleiders met veel energie gewerkt aan het vormgeven van montessorionderwijs voor zeer uiteenlopende groepen leerlingen. Daarbij worden de grondslagen van de montessoripedagogiek niet alleen als leidraad voor het onderwijs genomen, maar ook voor de organisatieontwikkeling. Om handen en voeten te geven aan het begrip ‘lerende organisatie’ wordt er gewerkt met kernteams die vergaande verantwoordelijkheden en bevoegdheden hebben m.b.t. onderwijs en begeleiding.

De leiding van de school werkt vanuit een sterke visie en geeft tegelijkertijd veel ruimte aan talenten en eigenheid van teams en docenten. Ondanks de prima prestaties zet het Montessori College in op voortdurende kwaliteitsverbetering.

Wilt u nog meer informatie over Montessori College?

Onze school