Zit onderwijs in je genen? Deel ze met ons!

Vacature medewerker financiële administratie (28 uur)

Vacature medewerker financiële administratie (28 uur)

Met ingang van 1 april 2023 (of zoveel eerder als mogelijk) zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste medewerker financiële administratie. Als medewerker financiële administratie verricht je boekhoudkundige en financieel-administratieve werkzaamheden en lever je een bijdrage aan diverse ondersteunende activiteiten.

Wij zoeken

Wij zoeken een financieel administratieve professional die gewend is om een betrouwbare registratie te voeren en financiële gegevens op een goede manier kan verwerken. Hiervoor vinden we het belangrijk dat je actief bent in het verzamelen van de benodigde gegevens en goede informatie kunt verstrekken aan collega’s, leerlingen en ouders. Dit doe je op een prettige klantgerichte manier.

Werkzaamheden

Je hoofdtaak is het voeren van een betrouwbare en tijdige boekhouding. Je levert daarnaast een bijdrage aan ondersteunende activiteiten. Een daarvan is dat je betrokken bent bij de financiële afronding van culturele activiteiten. Je onderhoudt hiervoor goed contact met de cultuurcoördinatoren binnen onze school. Doordat je met ouders/verzorgers contact hebt over zaken als de ouderbijdrage en de financiële bijdrage voor reizen en uitjes, informeer je degenen die eventuele financiële hulp kunnen gebruiken proactief en adequaat over instanties.

Vereisten

Voor deze functie vragen we minimaal een opleiding op MBO 4 niveau op het gebied van boekhouding/financiële administratie. Je hebt actuele kennis van en ervaring met procedures, richtlijnen en wetgeving. Ervaring met Afas Profit is een pre. Je bent initiatiefrijk en denkt mee over verbetermogelijkheden.

Binnen onze organisatie hechten we veel waarde aan ontwikkeling en stimuleren we het volgen van een aanvullende opleiding of trainingen. Daarom vinden we het belangrijk dat je leergierig bent en je oog hebt voor je eigen professionalisering.

We zijn een klein en energiek team waarin we nauw samenwerken, op een informele maar professionele manier communiceren en waar iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid kent. Bij dit alles houden we het Montessori-gedachtengoed in het oog. Denk jij je hierin thuis te voelen en herken je je in de functie-eisen, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Wij bieden
Als medewerker financiële administratie maak je deel uit van de stafafdeling P&O, financiën en kwaliteit. Het team bestaat uit betrokken en enthousiaste collega’s. Je verricht jouw werkzaamheden onder verantwoordelijkheid van de stafdirecteur. Je werkt nauw samen met de beleidsondersteunend medewerker financiën en de medewerkers van de overige stafafdelingen.

Wij beiden een leuke baan van 0,7 fte (28 uur) in schaal 5 van de cao-VO. Het gaat om een tijdelijke functie met (bij goed functioneren) uitzicht op een vaste aanstelling.

De CAO-VO kent diverse aanvullende financiële componenten zoals een eindejaarsuitkering, een individueel keuzebudget, en een extra eindejaarsuitkering voor OOP en we zijn aangesloten bij ABP-pensioenfonds. Op onze school heeft het ondersteunende personeel vakantie tijdens schoolvakanties, waarvan in de zomer 4 weken.

 

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over onze school en organisatie verwijzen wij naar onze website www.montessoricollege.nl en met name het Professioneel Statuut. Als je meer wilt weten over de vacature kun je contact opnemen met Mariyana de Jong (beleidsondersteunend medewerker financiën), via 024-3283000 of via emailadres po@montessoricollege.nl.

De procedure

Jouw brief met motivatie en curriculum vitae kun je sturen naar Inge Klaassen (sluitingsdatum zondag 29 januari 2023). Dit kan via email: po@montessoricollege.nl.

De procedure bestaat uit maximaal 2 gesprekken en zullen begin februari 2023 plaatsvinden.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eerstegraads docent natuurkunde

Per direct heeft het Montessori College Nijmegen-Groesbeek een tijdelijke vacature voor een enthousiaste eerstegraads docent natuurkunde  (0.8 fte, ter vervanging)

De docent natuurkunde verzorgt op een coachende wijze volledig het onderwijsleerproces en bepaalt de leer- en oefenstof, les- en leermethode, de te gebruiken leermiddelen en materialen en de indeling en fasering van de lessen.

 

Wij zoeken

We zoeken een enthousiaste docent natuurkunde, met ervaring in het eerstegraads gebied en in het (didactisch) coachen van leerlingen naar hun examen. Wij zoeken tegelijkertijd een vakkundig collega, een teamplayer met een reflectieve grondhouding, die ook leiderschap neemt.

Vereisten

Je beschikt over academisch denk- en werkniveau. Naast het op een coachende wijze volledig verzorgen van het onderwijsleerproces wil je op termijn, als lid van een kernteam en/of als coach, een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een groep leerlingen. Ook ben je bereid, als lid van een expertteam, een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van leermiddelen, lesmateriaal, modulen en andere delen van het curriculum binnen de vaksectie en/of Montessoriaanse leeromgeving.

Zowel binnen het vakgebied als collegebreed, signaleer en analyseer je behoeften tot vernieuwing van het onderwijsprogramma, je zoekt naar (complexe) verbindingen en je ontwikkelt en verzorgt vernieuwingen, al dan niet door het initiëren van verbindingen met andere sectoren binnen het college en de buitenwereld.

Ook adviseer je, gevraagd en ongevraagd, de direct leidinggevende over waargenomen ontwikkelingen binnen en buiten het Montessori College en over mogelijke oplossingen voor problemen en wenselijk beleid.

Als lid van een expertteam, initieer, coördineer en regisseer van de vernieuwing en ontwikkeling van het onderwijs binnen de vaksectie.

 

Ben je daarnaast empathisch, overtuigend, verantwoordelijk en omgevingsbewust, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

Een baan van 0.8 fte en betrokken en enthousiaste collega’s. Het gaat om een tijdelijke vervanging, per direct, zolang de vervanging noodzakelijk is, maar uiterlijk tot 31 juli 2023.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over school en organisatie verwijzen wij naar onze website www.montessoricollege.nl. Als je meer wilt weten over de vacature kun je contact opnemen met Anne-Marie van de Wiel (schoolleider havo/vwo) via 024 328 30 00.

De procedure

Jouw brief met motivatie en curriculum vitae kun je sturen naar Anne-Marie van de Wiel, schoolleider havo vwo, (sluitingsdatum: spoedig) via email: po@montessoricollege.nl

Bij de selectiegesprekken zijn alle geledingen van de organisatie vertegenwoordigd.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Over onze school

Het Montessori College is een zelfstandige brede montessori vo-school (vwo, havo, vmbo -t/-k-b, Agora) met vestigingen in Groesbeek en in Nijmegen. Ruim 250 medewerkers verzorgen onderwijs aan ongeveer 2000 leerlingen. Wij vormen een werkplaats voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en een plezierige leefgemeenschap met aandacht en ruimte voor elkaar. Het Montessori College ziet onderwijs als deel van de totale ontwikkeling van de leerling. Een ontwikkeling naar zelfstandigheid, creativiteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Sinds het ontstaan van het Montessori College in 1993 hebben medewerkers en schoolleiders met veel energie gewerkt aan het vormgeven van montessorionderwijs voor zeer uiteenlopende groepen leerlingen. Daarbij worden de grondslagen van de montessoripedagogiek niet alleen als leidraad voor het onderwijs genomen, maar ook voor de organisatieontwikkeling. De montessorikarakteristieken als sociaal leren, reflecteren en onderwijs binnen en buiten school staan op onze school centraal.
Om handen en voeten te geven aan het begrip ‘lerende organisatie’ wordt er gewerkt met kernteams die vergaande verantwoordelijkheden en bevoegdheden hebben m.b.t. onderwijs en begeleiding.

De school werkt vanuit een sterke visie en geeft tegelijkertijd veel ruimte aan talenten en eigenheid van teams en docenten. Ondanks de prima prestaties zet het Montessori College in op voortdurende kwaliteitsverbetering.

Wilt u nog meer informatie over Montessori College?

Onze school