Onze locaties

Met een campus in Nijmegen en een locatie in Groesbeek voorziet het Montessori College in onderwijs in de breedste zin van het woord: met alle leerroutes in huis, wordt leerlingen de ruimte en mogelijkheid geboden om invulling te geven aan hun eigen leertraject. Wat het individuele (leer-)doel of de ambitie ook is, leerlingen kunnen voor ieder leertraject bij ons terecht

Gebouw Beuk (K27)

leerlingen vmbo-t/havo en havo/vwo leren tijdens hun eerste twee brugklasjaren van en met elkaar in gebouw Beuk op de campus in Nijmegen. Het traject dat zij uiteindelijk gaat volgen, wordt pas na het 2e jaar ingezet. In de eigen en vertrouwde omgeving van de Beuk wordt er samen geleerd, samen gewerkt, gesport en gepauzeerd.

Locatie in Google Maps

Gebouw Berk en Vlier (K33)

In gebouw Berk en Vlier op de campus in Nijmegen ontdekken brugklassers vmbo-b/-k/-g/-t hun talenten. Pas na het 2e jaar wordt ingezet op het uiteindelijke, individuele traject. Alles wat nodig is om te leren, werken, sporten en ‘chillen’ is ook voor deze brugklassers binnen handbereik.

Locatie in Google Maps

Gebouw Linde (K33)

Agora-leerlingen in Nijmegen leren en onderzoeken in hun eigen leercommunity/ unit in gebouw Linde.

Locatie in Google Maps

locatie Groesbeek


De locatie Groesbeek biedt vmbo-b/-k/-g/-t en agora-leerlingen een veilige omgeving met een positieve, gezellige sfeer waarin aandacht voor elkaar centraal staat. Ook hier leren leerlingen van en met elkaar tijdens vaklessen en coachtijd.

Locatie in Google Maps

Onze school