Onze locaties

Onze locaties

VWO, HAVO, VMBO-T Nijmegen

Het gebouw ‘Beuk’ behoort tot de Nijmeegse campus van het Montessori College. Hier verzorgen we eigentijds onderwijs voor alle leerlingen vwo, havo en vmbo-t. Het gebouw biedt optimale leer- en werkvoorzieningen. Met alle ruimte voor leerlingen om zich te ontwikkelen en te gedijen, maar ook besloten werkplekken voor werkvormen die om kleinschaligheid vragen of begeleiding op maat.

MODERN MONTESSORI-vmbo Nijmegen

In de gebouwen ‘Berk’, ‘Vlier’ en ‘Linde’, deel uitmakend van de Nijmeegse campus van het Montessori College,  verzorgen we eigentijds onderwijs voor de leerlingen van het MMvmbo. In de bedrijvige omgeving van de ‘Berk’, ‘Vlier’ en ‘Linde’ staat het stimuleren van de eigen talenten, interesses en creativiteit van onze leerlingen centraal. Hiermee kunnen ze flexibel inspelen op uitdagingen die de toekomst hen biedt. Leren gebeurt zoveel mogelijk door praktisch bezig te zijn. Niet alleen binnen de vier muren van de school, ook daarbuiten. Alle vmbo niveau’s zijn hier aanwezig. Vmbo theoretisch, kader en basis.

MODERN MONTESSORI-vmbo Groesbeek

De locatie Groesbeek van het Montessori College biedt leerlingen een veilige omgeving met een positieve en huiselijke sfeer. Vmbo-basis-, -kader- en –t-leerlingen worden gestimuleerd hun eigen talenten, interesses en creativiteit te ontdekken. Hiermee kunnen ze flexibel inspelen op uitdagingen die de toekomst hen biedt. Leren gebeurt zo veel mogelijk door praktisch bezig te zijn. Het Modern Montessori-vmbo biedt een bedrijvige omgeving, waarin zowel binnen als buiten de school geleerd wordt. Ook leerlingen met en zonder lwoo kunnen bij ons terecht.

Meer weten?

Ontdek alles rondom onze school