Het flexibel 60-minutenrooster

Het flexibele 60-minutenrooster

Het ontwikkeltraject voor het rooster is een anderhalf jaar durend  proces geweest, waarbij leerlingen, leerlingraad, docenten (kernteams),  vaksecties, (P)MR, roostermakers, schoolleiding en ouderraad in meer of mindere mate betrokken zijn geweest. Doel was het vinden van ruimte voor nog meer maatwerk voor leerlingen en het verhogen van de keuzemogelijkheden in het curriculum van leerlingen. Het rooster is inmiddels door de MR bekrachtigd en gaat in per schooljaar 2020-2021 voor alle klassen thv in Beuk.

In januari 2020 wordt het flexibele 60-minuten rooster ook gepresenteerd door onze docenten, ouders en leerlingen op de diverse Informatiemarkten voor toekomstige leerlingen.

Tijdens de rapportvergaderingen op 2 en 3 december 2019, nemen we graag alle ouders mee in alles wat er te weten is over het flexibele 60-minutenrooster door middel van informatierondes op beide ouderavonden, aansluitend aan de rapportgesprekken, waarbij u uiteraard de gelegenheid hebt tot het stellen van vragen.

Mocht u nog vragen hebben, dan verwijzen we u graag naar de Frequently Asked Questions en naar de ouderavonden in december. Alle betrokkenen binnen onze school zijn zodanig geïnformeerd dat zij uw vragen kunnen beantwoorden.

In februari-maart 2020 is er nog meer helderheid over het ontwerp voor elke specifieke leerlinggroep (onderbouw thv, klas 3 en 4 thv en klas 4 t/m 6 h/v). De kernteams zijn hieraan aan het bouwen. Op dat moment informeren wij u opnieuw.

Toch nog meer weten? Bekijk dan deze presentatie.

FAQs flexibel 60-minutenrooster