Een kijkje in het Montessori College

Word jij onze nieuwe brugklasser?

Als bijna-brugklasser sta je op het punt om te kiezen naar welke middelbare school je straks zult gaan. Dat is natuurlijk lastig genoeg, en in deze periode al helemaal. Nu jullie niet naar ons toe kunnen komen om te zien en te ontdekken wat we allemaal in huis hebben, draaien we de rollen om: het Montessori College komt naar jou toe!

KLIK HIER  En bekijk op ons YouTube kanaal alle livestreams met voorlichting over onze school. Ontmoet leerlingen en laat je inspireren door alle (keuze-)mogelijkheden die er zijn door middel van linkjes naar de opgenomen webinars en voorlichtingssessies over de richting of stroming waar jouw interesse naar uit gaat.

 

Scroll verder naar beneden voor meer informatie zoals filmpjes van onze leerlingen en een virtuele tour op onze drie locaties.

 

MMvmbo locatie Groesbeek

VWO HAVO MMVMBO Nijmegen

MMvmbo locatie Nijmegen

vmbo-t, havo en vwo locatie Nijmegen

vwo+ locatie Nijmegen

MC Agora locatie Nijmegen

cultuurstroom locatie Nijmegen

sportspecialisatie locatie Nijmegen

Wat staat je allemaal te wachten? We leiden je graag alvast even rond.

Virtuele tour K27 Nijmegen
Virtuele tour K33 Nijmegen
Virtuele tour Groesbeek

Meer weten over onze opleidingen?

Niet alle kinderen zijn op dezelfde momenten aan hetzelfde leren toe. Dus richten wij ons onderwijs zo in dat er zo goed mogelijk ingespeeld kan worden op de ontwikkelingsfase waarin leerlingen zich bevinden.

Ook speelt de ontwikkeling van de eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid een belangrijke rol. Want montessorileerlingen worden vooral uitgedaagd om te onderzoeken waar hun leerkracht ligt. En dat moeten ze uiteindelijk zelf ontdekken. Niet helemaal zelf, maar met de hulp van professionele en betrokken montessorimentoren en -leerkrachten.

Leerling worden op onze school?

Bekijk aanmeldproces