MC Agora Nijmegen doet inspiratie op bij EromesMarko in de Meshallen

Op vrijdag 23 augustus bezochten tachtig leerlingen en begeleiders de Meshallen van EromesMarko in Wijchen. EromesMarko werkt samen met onderwijsinstellingen om innovatieve en duurzame inrichtingsconcepten te bedenken. Een onderdeel van MC Agora is dat leerlingen hun eigen werkplek ontwerpen en maken. Dat sluit natuurlijk perfect op elkaar aan! 

Na een flinke fietstocht was er een hartelijk ontvangst. Ter inspiratie mochten de leerlingen “op safari” langs alle werkplekken die tentoongesteld worden in de Meshallen. Geweldig om te zien hoeveel mooie, interessante meubels, accessoires, volledige ingerichte werkruimtes en voorbeeldplekken aanwezig zijn.

Leerlingen gingen aan de hand van enkele pijlers die gebruikt worden bij de ontwerpen, op zoek naar wat voor hun belangrijk is bij een werkplek. Ook was er een discussieforum over enkele voorbeeldruimtes en mochten ze uit een stapel voorbeelden zoeken naar ingrediënten voor hun ideale en veilige werkomgeving. Tussendoor kreeg iedereen nog een goed gevuld lunchpakket.

We willen EromesMarko, de Meshallen en in het bijzonder Andre Veldhuizen enorm bedanken voor de inspiratie en het hartelijke ontvangst.