havo/ vwo

Voor leerlingen die in twee jaar willen ontdekken of ze een vwo of havo diploma willen gaan halen!

Wat jou te wachten staat

Heb je een havo- of vwo-advies?  Dan hebben we een plek voor jou in de ‘dakpanklas havo/ vwo’. Je komt dan in een klas met leerlingen die, net als jij, een havo- of een vwo-advies hebben. Samen trek je op, heb je lol en leer je natuurlijk heel veel. Dat ‘leren’ zul je misschien nog moeten leren. Niet één, maar twee mentoren helpen je hierbij. Met het plannen, indelen van je werk, keuzes maken en het voorbereiden op opdrachten en toetsen. Hoe fijn is dat!

  • Dakpanklas havo/ vwo.
  • Twee mentoren per klas.
  • Hulp bij het plannen!

Wat hier ook bij helpt? De kickstart.

Een methode, waardoor je een piekfijn overzicht krijgt van alle schoolinformatie en de lesstof. Ook krijg je een oefenagenda waarin je je huiswerk schrijft, maar ook plant wanneer je dit gaat maken. Zo word je baas over je eigen werk en leer je keuzes te maken. Wat zijn die keuzes dan, zul je je afvragen? Keuze-uren, bijvoorbeeld. Iedere dag heb je specials. Dan kun je kiezen om aan een vak te werken, een docent vragen te stellen, of een toets te herkansen. Je kunt ook iets heel anders doen, zoals haken & breien, schaken of mindfulness.

Leerlingen en mentoren van de dakpanklas, blijven in principe twee jaar bij elkaar. Lekker vertrouwd. En jij hebt mooi de tijd om te ontdekken welke route het beste bij je past.

Vrijheid binnen de lijntjes! Je mag hier veel, maar er zijn ook grenzen.

FeliceVWO, leerjaar 4

Klaar om uitgedaagd te worden?

Meld je aan voor havo/ vwo