Leerlingen, ouders en collega’s reiken cheque uit aan kindergasthuis De Boeg

Begin september zijn 21 leerlingen en 6 ouders samen met een aantal collega’s naar de Mt. Ventoux gegaan om samen met Grootverzettegenkanker de “helse” berg op te fietsen, te wandelen of hard te lopen. Veel kinderen hebben gekozen om de berg zowel wandelend als fietsend op te gaan. Alles met het doel om zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF als algemeen doel maar specifiek voor het lokale doel kindergasthuis De Boeg.

Afgelopen maandag hebben we de cheque uitgereikt in het kindergasthuis op het terrein van Dekkerswald.

Het voltallige bestuur van De Boeg was aanwezig om de cheque van maar liefst 15.155 euro in ontvangst te nemen.

Daarnaast ontving De Boeg een certificaat met een foto en een handtekening van de voetballer Frenkie de Jong, speler van het Nederlands elftal, die een aantal shirts heeft gesigneerd voor de bingo-activiteit welke we op school hebben georganiseerd. Dit certificaat krijgt een mooie plek in De Boeg.

Radio en TV Berg en Dal hebben aandacht aan deze overhandiging besteed.

Bovenstaande foto de groep leerlingen, ouders en docenten met de voorzitter en initiatiefnemer van kindergasthuis De Boeg (niet alle deelnemers zijn aanwezig i.v.m. herkansingen op school).

Wellicht nog interessant om te weten dat de groep leerlingen ruim 500 mensen heeft bereikt met deze actie. W e zijn blij dat we zowel aan het kindergasthuis als aan KWF een mooie bijdrage hebben kunnen leveren.

Lees ook een artikel hierover in De Gelderlander.