Het nieuwe boek van leerling Jade Vermeulen is verschenen.

Nylholuna 2 – een dolk met een gelofte

Op vrijdag 21 juni is het nieuwe boek ‘Nylholuna 2 – een dolk met een gelofte’ van Jade Vermeulen verschenen. Dit fantasyboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Samenvatting

In het bloedstollende slotdeel van Nylholuna worden Julia, Aiden en Sylvar uit de gevangenis van Cycles Dale bevrijd. Een nogal eigenaardige vrouw besluit hen onder haar hoede te nemen en te helpen. Ze laat Julia voor het eerst kennismaken met magie en leert haar over de geschiedenis van Nylholuna. Hierdoor begint Julia steeds beter te begrijpen wat voor een grote rol ze speelt om het land in veiligheid te brengen, maar ook dat het definitieve verslaan van Venali Fenrora meer is dan alleen een executie…

Over de auteur

Toen Jade R. Vermeulen (2004) leerde lezen, begon ze al met het schrijven van kleine verhaaltjes. Schrijven is niet iets wat je wilt, het is iets wat je moet.
“Schrijven is 24/7. Je bent misschien gestopt met typen, maar de verhalen en scènes blijven door je hoofd spoken. De karakters die je creëert zijn stuk voor stuk onderdeel van jezelf. Schrijven is mijn uitlaatklep, ik kan aan de realiteit ontsnappen en me in mijn karakters verplaatsen, die ik volg op de reis van hun eigen leven. Het is net als een film.”

Boekgegevens

Titel: Nylholuna 2 – een dolk met een gelofte
Auteur: Jade Vermeulen

 

Verschijningsdatum: 21-06-2019 Aantal pagina’s: 222
ISBN: 9789463893718 Geïllustreerd: ja
Verkoopprijs: € 20,99 Uitvoering paperback

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Meer informatie

Heeft u vragen over het nieuwsbericht of wilt u meer informatie over het boek neem dan gerust contact op met de auteur: Jade Vermeulen, e-mail: jadervermeulen.info@gmail.com.

Waar te bestellen?

Het boek is te bestellen op de site boekscout.nl en via deze link kun je hem direct kopen: https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=9804.