Het gaat maar door in Lokaal 15 in Groesbeek. 

De plaatselijke Mountainbike vereniging en motor-cross club in Groesbeek zat met een probleem. Ze waren opzoek naar een kleine kilverbak om de kleine baan voor de jeugd en de mountainbike vereniging te vlakken zodat het parcours wat minder zwaar werd..

Eerst zijn we op locatie wezen kijken wat de bedoeling was en wat de afmetingen van het parcours zijn. De maten werden genoteerd en een de eerste schetsen gemaakt. Wielen , top-stang , en pennen werden verzorgd door de opdrachtgevers. Enthousiast werd er begonnen en zelfs in de herfst vakantie is er aan deze opdracht gewerkt.

Natuurlijk moest er ook getest worden!!  Dit hebben we afgelopen woensdag middag gedaan. En de opdrachtgevers konden niet geloven dat deze machine bedacht en gemaakt  is door leerlingen !! De werking was prima en ik kreeg de jongens niet mee naar huis want ze wilden ook nog de grote baan gaan schuiven !! Maar het werd al donker dus dat moeten we maar een keer op een zaterdag gaan doen.

Kortom weer een duidelijk bewijs dat als je leerlingen de ruimte geeft om ideeën en daarbij ook hun interesses te gebruiken je vaak versteld zal staan van hun capaciteiten !!!

Max Wagener