Bijna-Brugklasser?

Als bijna-brugklasser sta je op het punt om te kiezen naar welke middelbare school je straks zult gaan. Dat is natuurlijk lastig genoeg, en in deze periode al helemaal. Nu jullie niet naar ons toe kunnen komen om te zien en te ontdekken wat we allemaal in huis hebben, draaien we de rollen om: het Montessori College komt naar jou toe!

Ontmoet leerlingen en laat je inspireren door alle (keuze-)mogelijkheden die er zijn. Is jouw nieuwsgierigheid geprikkeld, dan vind je op onze site meer specifieke informatie over de richting of stroming van jouw keus.

KLIK HIER  En bekijk op ons YouTube kanaal alle livestreams met voorlichting over onze school. Ontmoet leerlingen en laat je inspireren door alle (keuze-)mogelijkheden die er zijn door middel van linkjes naar opgenomen webinars en voorlichtingssessies over de richting of stroming waar jouw interesse naar uit gaat.

 

Klik hieronder op “Neem een kijkje in het Montessori College” voor meer informatie zoals filmpjes van onze leerlingen en een virtuele tour op onze drie locaties.

Neem een kijkje in het Montessori College

Jouw tijd om te kiezen

Keuzes zijn best ingewikkeld. Al is het maar omdat je veel keuzes moet maken op momenten waarop je je er misschien nog niet helemaal aan toe bent. Zoals je je nu moet buigen over de vraag naar welke middelbare school jij straks zult gaan.

Zoals we hier op school geen keuzes voor je kunnen maken (dat kun je beter zelf doen), kunnen we je wel helpen bij het maken van zo’n keuze. Gewoon door je zo goed mogelijk te informeren. Zodat je in ieder geval te weten komt wat je kunt verwachten als je voor het Montessori College kiest. En zit je eenmaal bij ons op school, dan valt er nog veel meer te kiezen, bijvoorbeeld uit een rijk aanbod keuze-uren en specials!

Lees meer over ons keuze-aanbod.

Ontdek het Montessori College

Verbaas jezelf!
2.018 leerlingen Bekijk de kaart

Leren binnen en buiten de school

Persoonlijke ontwikkeling van de leerling staat centraal. Leren kan overal en overal kun je van leren. Leerlingen worden uitgedaagd om deel uit te maken van de wereld die hen omringt. Door er veel en vaak op uit te gaan: exposities, excursies, workshops, uitwisselingen en culturele reizen maken. Maar ook door wat er zich buiten de vier muren van het schoolgebouw afspeelt, actief te volgen. Door je eigen wereld te vergroten, word je (wereld)wijzer.

Het grote kleine promoboek

Op de website is veel informatie te vinden. Daarnaast is er ons grote kleine promoboekje.
Wil je deze bekijken, klik dan hier.

Meer over Montessori te weten komen kan ook op kiezenvoormontessori.nl.

Informatiemarkten

Bekijk webinars en voorlichtiningsevenementen voor meer, en meer specifieke informatie over de richting of stroming waar jouw interesse naar uitgaat!

Informatie over MMvmbo Groesbeek vind je hier op de site / Tijdens de Montessori-teststraat op 5 en 6 februari 2021 ervaar je wat we allemaal in huis hebben

Vanwege de gevolgen van de coronacrisis is besloten dat er geen fysieke open dagen op de Nijmeegse middelbare scholen worden gepland. Ons ‘coronaproof’ alternatief, de Montessori teststraat, brengt het Montessori College wel (heel) dichtbij. Bekijk ons programma!

Onze medewerkers

Bekijk medewerkers

Dit vinden onze leerlingen

leerling quote

''Docenten zeggen dat je van fouten kunt leren, daardoor ben ik minder bang om fouten te maken!"

leerling quote

"Ik krijg hier de mogelijkheid mijn muzikale talenten te ontdekken."

leerling quote

"Op deze school kan ik echt mezelf zijn..."

Leerling worden op onze school?