Bijna-Brugklasser?

Als bijna-brugklasser sta je op het punt om te kiezen naar welke middelbare school je straks zult gaan. Dat is natuurlijk lastig genoeg, maar je kan naar ons toekomen om te zien en te ontdekken wat we allemaal in huis hebben.

Voor alle bijna-brugklassers organiseren wij een Open Huis en een Open Dag.

De Open Dag vindt op onze locaties in Nijmegen en Groesbeek plaats op zaterdag 19 februari 2022.

Hieraan voorafgaand heten wij geïnteresseerden in Groesbeek van harte welkom bij ons Open Huis op 18 januari 2022 en in Nijmegen op 25 januari 2022. Tijdens dit Open Huis maak je kennis met het onderwijs van het Montessori College Nijmegen & Groesbeek, de sfeer van onze school en het palet van keuzemogelijkheden dat onze leerlingen geboden wordt. Dit -uiteraard- vertolkt door onze eigen ervaringsdeskundigen, de huidige brugklassers.

 

Klik hieronder op “Neem alvast een kijkje op het Montessori College” voor meer informatie zoals filmpjes van onze leerlingen en een virtuele tour op onze drie locaties.

Neem alvast een kijkje op het Montessori College

Jouw tijd om te kiezen

Keuzes zijn best ingewikkeld. Al is het maar omdat je veel keuzes moet maken op momenten waarop je je er misschien nog niet helemaal aan toe bent. Zoals je je nu moet buigen over de vraag naar welke middelbare school jij straks zult gaan.

Zoals we hier op school geen keuzes voor je kunnen maken (dat kun je beter zelf doen), kunnen we je wel helpen bij het maken van zo’n keuze. Gewoon door je zo goed mogelijk te informeren. Zodat je in ieder geval te weten komt wat je kunt verwachten als je voor het Montessori College kiest. En zit je eenmaal bij ons op school, dan valt er nog veel meer te kiezen, bijvoorbeeld uit een rijk aanbod keuze-uren en specials!

Lees meer over ons keuze-aanbod.

Ontdek het Montessori College

Verbaas jezelf!
2.018 leerlingen Bekijk de kaart

Leren binnen en buiten de school

Persoonlijke ontwikkeling van de leerling staat centraal. Leren kan overal en overal kun je van leren. Leerlingen worden uitgedaagd om deel uit te maken van de wereld die hen omringt. Door er veel en vaak op uit te gaan: exposities, excursies, workshops, uitwisselingen en culturele reizen maken. Maar ook door wat er zich buiten de vier muren van het schoolgebouw afspeelt, actief te volgen. Door je eigen wereld te vergroten, word je (wereld)wijzer.

Het grote kleine promoboek

Op de website is veel informatie te vinden. Daarnaast is er ons grote kleine promoboekje.
Wil je deze bekijken, klik dan hier.

Meer over Montessori te weten komen kan ook op kiezenvoormontessori.nl.

Open Huis 2022

Wij heten geïnteresseerden van harte welkom bij ons Open Huis op dinsdag 18 januari 2022 in Groesbeek en op dinsdag 25 januari 2022 op de campus in Nijmegen.

Tijdens dit Open Huis maak je kennis met het onderwijs van het Montessori College Nijmegen & Groesbeek, de sfeer van onze school en het palet van keuzemogelijkheden dat onze leerlingen geboden wordt. Dit -uiteraard- vertolkt door onze eigen ervaringsdeskundigen, de huidige brugklassers.

De Open Dag 2022

De Open Dag vindt op onze locaties in Nijmegen en Groesbeek plaats op zaterdag 19 februari 2022.

Onze medewerkers

Bekijk medewerkers

Dit vinden onze leerlingen

leerling quote

''Docenten zeggen dat je van fouten kunt leren, daardoor ben ik minder bang om fouten te maken!"

leerling quote

"Ik krijg hier de mogelijkheid mijn muzikale talenten te ontdekken."

leerling quote

"Op deze school kan ik echt mezelf zijn..."

Leerling worden op onze school?