Een laatste kijkje nemen voordat je moet kiezen

Voor het maken van een weloverwogen keuze, kregen vorige week dinsdag 12 maart ongeveer 300 achtstegroepers uit Nijmegen en omliggende gebieden de kans om onze school te bezoeken. Ze toonden oprecht enthousiasme over onze prachtige Montessorischool en overwegen om volgend jaar als leerling bij ons te starten. Voorafgaand aan hun bezoek hadden leerlingen de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende richtingen, waaronder vwo plus, vwo/havo/vmbo-t/kader of basis, extra sport of cultuur of Agora. Afhankelijk van hun interesse kregen ze een voorproefje van de vakken die ze zouden kunnen verwachten of werden ze bij Agora uitgenodigd om over zichzelf te vertellen en meer te leren over dit specifieke onderwijsconcept.

Tijdens de kennismaking konden leerlingen bijvoorbeeld hun creativiteit tonen door deel te nemen aan activiteiten zoals drama, tekenen of een eigen parcours te ontwerpen tijdens de les Lichamelijke Opvoeding.
 
De centrale aanmeldweek vindt plaats tussen 25 en 29 maart. We hopen van harte dat veel van deze leerlingen ervoor kiezen om zich bij onze school aan te sluiten!