Een droomwerkplek op maat met dank aan AVS Meubels op Maat

Dit schooljaar zijn we begonnen met Agora onderwijs in Nijmegen. De eerste challenge van de leerlingen is om een eigen werkplek in te richten of te maken. Drie leerlingen hebben – samen met Jan Willem van AVS Meubels op Maat – een wel erg mooie werkplek gemaakt! Lees hoe Nikki, Mary-Jane en Jodie dat hebben aangepakt. Bekijk ook het filmpje hieronder:

Waarom?
In het begin van het jaar moesten we een werkplek ontwerpen. Wij hebben met z`n drieën bedacht wij willen een hoogslaper als werkplek willen.

Hoezo deze werkplek?
We hebben heel vaak op marktplaats goed geschikte hoogslapers gezien en we hadden ook steeds toen we een goede hoogslaper zagen contact opgenomen. Allen wij hadden de (pech) dat die of net was verkocht of dat die gereserveerd was. Toen waren we eigenlijk een beetje ingezakt en hebben we een tijdje niks gedaan. Na een tijdje zijn we weer gaan kijken toen hadden we in het begin een hoogslaper gevonden, maar die was net die dag opgehaald. Dus we gingen verder kijken en kwamen bij de advertentie van AVS Meubels op Maat. We hebben gelijk contactgegevens gezocht en zeiden dat tegen de coaches. De coaches dachten dat het toch niet kon, maar wij waren eigenwijs dus hebben we gewoon gebeld. Die man (Jan Willem) is die dag gelijk gekomen. We hadden een deal gemaakt en een schets. Hij is er mee bezig geweest en heeft hem toen samen met ons opgebouwd na 3 weken.

Wat hebben we zelf gedaan?
We hebben als eerst samen met hem de hoogslaper in elkaar gezet. De lattenbodem hebben we zelf moeten maken. De vader van Jodie heeft ons hout gegeven voor de lattenbodem. En hebben we de hele middag in het techniek lokaal gestaan om het te maken.

Van wie hebben we hulp gehad?
Natuurlijk van Jan Willem, waarvoor we erg dankbaar zijn dat hij ons zo goed geholpen heeft! Maar ook van de coaches en Giedo (techniek docent), maar we hebben zelf eigenlijk het meeste gedaan!