ALS Bosloop groot succes!

Op zondag 27 januari stond er in de bosrijke omgeving rondom het Montessori College een heuse bosloop op het programma. Niet zomaar een run, deze werd georganiseerd door 3 leerlingen uit HAVO-5. Nina, Vera en Evi waren al enkele weken volop bezig om dit evenement op poten te zetten. Ze deden dit deels voor hun profielwerkstuk, maar ook voor het goede doel:  Team Sanni, die zich actief inzet om voor ALS (spierziekte) nog meer goed onderzoek te kunnen laten verrichten.
De gehele organisatie was dus in handen van deze meiden. Van PR tot het uitzetten van de route. Alles was tot in de puntjes geregeld. Ongeveer 150 enthousiaste deelnemers stonden om 11.00 uur aan de start om 1, 2 of 3 rondes van 2,5 kilometer te lopen. Uiteraard ook een flinke delegatie vanuit het Montessori College!

Groot compliment aan de dames voor dit geweldige initiatief en verzorging van de perfecte bosloop. Ruim 2000 euro hebben ze opgehaald voor Team Sanni! Dank aan alle lopers, donateurs en natuurlijk Nina, Vera en Evi voor de organisatie.

Wil je ook nog jouw bijdragen leveren? Ga dan naar de site van Team Sanni en doneer!