Aanmelden

Leerling worden op onze school?

Het aanmeldformulier klas 1 en 2 is naar verwachting begin 2023, voor de open dag, te downloaden van onze website en op te halen bij de receptie van onze locaties.

Wil je je aanmelden voor klas 3 of hoger? Dan kun je op onze website (https://montessoricollege.nl/praktische-zaken/decaan-instroom) zien met wie je een afspraak hierover kunt maken.

 

Voor de volledige aanmelding van een nieuwe leerling zijn onderstaande formulieren nodig:

  1. Het centrale aanmeldingsformulier dat de basisschool aan de ouders heeft verstrekt, met daarop het gegeven advies.
  2. Het aanmeldingsformulier van het Montessori College Nijmegen & Groesbeek. Je kunt een aanmeldingsformulier ophalen bij de receptie van onze school. Het aanmeldingsformulier voor de onderbouw is vanaf begin februari 2022 ook te downloaden vanaf onze website.

Graag ontvangen we bij de aanmelding van nieuwe leerlingen een kopie van het legitimatiebewijs. Dan kunnen de persoonsgegevens van de nieuwe leerling juist in ons systeem worden opgenomen.

Na de aanmelding bepaalt een aannamecommissie of de leerling definitief wordt toegelaten tot ons college. Indien jullie zoon/dochter is toegelaten, dan dient het aanmeldingsformulier ook als inschrijfformulier.

Betreft het een aanmelding van een groep 6 of 7 leerling voor 10-18 Agora Groesbeek? Dan dient de aanmelding via een aanmeldformulier van het SPOG te gebeuren.