Aanmelden

Leerling worden op onze school?

Toekomstige leerlingen kunnen in de periode van 14 februari t/m 8 maart 2022 het aanmeldingsformulier bij ons inleveren. Gedurende deze periode is het aanmeldformulier klas 1 en 2 te downloaden van onze website en op te halen bij de receptie van onze locaties.

Wil je je aanmelden voor klas 3 of hoger? Dan kun je op onze website (https://montessoricollege.nl/praktische-zaken/decaan-instroom) zien met wie je een afspraak hierover kunt maken.

Omdat de aanmeldingsperiode dit jaar gedeeltelijk in de carnavalsvakantie (28 februari t/m 4 maart 2022) valt, adviseren wij jullie om het aanmeldingsformulier persoonlijk bij de receptie op de betreffende locatie in te leveren of bij school in de brievenbus te deponeren. Persoonlijk aanmelden op school kan tot en met dinsdag 8 maart 2022. Uiteraard wordt ook de post die op dinsdag 8 maart 2022 bij ons wordt bezorgd,  in behandeling genomen.

Voor de volledige aanmelding van een nieuwe leerling zijn onderstaande formulieren nodig:

  1. Het centrale aanmeldingsformulier dat de basisschool aan de ouders heeft verstrekt, met daarop het gegeven advies.
  2. Het aanmeldingsformulier van het Montessori College Nijmegen & Groesbeek. Je kunt een aanmeldingsformulier ophalen bij de receptie van onze school. Het aanmeldingsformulier voor de onderbouw is vanaf begin februari 2022 ook te downloaden vanaf onze website. Een exemplaar van het aanmeldingsformulier tref je bovendien aan in het informatietasje dat wordt uitgedeeld tijdens de Open Dag in Nijmegen en Groesbeek op 19 februari 2022.

Graag ontvangen we bij de aanmelding van nieuwe leerlingen een kopie van het legitimatiebewijs. Dan kunnen de persoonsgegevens van de nieuwe leerling juist in ons systeem worden opgenomen.

Na de aanmelding bepaalt een aannamecommissie of de leerling definitief wordt toegelaten tot ons college. Indien jullie zoon/dochter is toegelaten, dan dient het aanmeldingsformulier ook als inschrijfformulier.

Betreft het een aanmelding van een groep 6 of 7 leerling voor 10-15 Agora Groesbeek? Dan dient de aanmelding via een aanmeldformulier van het SPOG te gebeuren.

 

Download hier jouw aanmeldingsformulier

Kies hier rechts het aanmeldingsformulier voor:
ONDERBOUW, klas 1 en 2
of
BOVENBOUW, VWO HAVO
of
BOVENBOUW MMVMBO