Aanmelden

Leerling worden op onze school?

De officiële aanmeldperiode voor volgend schooljaar loopt van 3 tot en met 28 februari 2021. Dit houdt in dat aanmeld- en adviesformulier vanaf 3  februari en tot en met 28 februari per post kunnen worden opgestuurd. Via de post aan ons verstuurde aanmeldformulieren die op maandagochtend 1 maart 2021 bij ons worden bezorgd, worden in behandeling genomen.

Je kunt het ingevulde aanmeldformulier bij ons in de brievenbus deponeren, via de post aan ons toesturen of bij de recepties van een van onze locaties inleveren. Vanwege de lockdown is het niet toegestaan (zelfstandig) door school te lopen. Graag het bezoek beperken tot het afgeven van het aanmeldformulier bij de receptie.
Als je het aanmeldformulier via de post aan ons toestuurt, houd dan rekening met een eventuele langere bezorgtijd vanwege drukte bij Post NL.

Wat hebben wij allemaal nodig voor de aanmelding?

  • het ingevulde aanmeldingsformulier (aanmeldformulier voor onderbouw is hieronder te downloaden)
  • als onze school de eerste keus is: het centraal aanmeldingsformulier basisschool (originele exemplaar, de basisschool verstrekt deze)
  • wij vragen je bij de aanmelding/het inleveren van het aanmeldingsformulier het legitimatiebewijs van jouw zoon/dochter mee te nemen/sturen, zodat wij de gegevens kunnen controleren en deze later juist in het diploma komen.

Na de aanmelding bepaalt een aannamecommissie of de leerling definitief wordt toegelaten tot het Montessori College. Indien jouw zoon/dochter is toegelaten, dan dient het aanmeldformulier vervolgens als inschrijfformulier.
Betreft het een aanmelding van een groep 6 of 7 leerling voor 10-15 Agora Groesbeek? Dan dient de aanmelding via een aanmeldformulier van het SPOG te gebeuren. U kunt dan contact opnemen met Paula Wetselaar (paula.wetselaar@spog.nl).

* Kinderen van een Montessori basisschool en/of kinderen die al een broer of zus op onze school hebben zitten, hebben automatisch recht op een plaats.

** Wil je aanmelden vanaf klas 3? Kijk dan op de button hieronder om te zien met wie je contact op kunt nemen.

Procedure toelating eerste brugjaar Montessori College 2021-2022 (onder voorbehoud van RIVM richtlijnen i.v.m. covid-19)
Aanmeldformulier klas 1 en 2 downloaden (de printoptie is beschikbaar tot de laatste dag van de aanmeldperiode 3 t/m 28 februari 2021)
Aanmelden vanaf klas 3

Proeflesjes:

Wat een domper! Met het oog op de meest recente ontwikkelingen rondom het coronavirus, is het helaas niet mogelijk om leerlingen uit groep 8 fysiek op school te ontvangen voor de proeflesjes of proefchallenges. Meer dan graag, natuurlijk, hadden wij de deuren wagenwijd voor jullie opengezet en jullie live laten kennismaken met een les op het Montessori College.

Om je toch een indruk te geven van zo’n leuke en leerzame les, ben je van harte uitgenodigd om mee te doen tijdens een van onze online proeflesjes en proefchallenges. Ook deze les vindt, gewoon zoals gepland, plaats op 10 februari 2021 (Nijmegen) en op 11 februari 2021 (Groesbeek).

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de online proeflesmiddag in Nijmegen op 10 februari 2021 of op 11 februari 2021 in Groesbeek. Zodra het bekend is wanneer de proeflesmiddag volgend schooljaar wordt gepland, lees je dit op onze website en kun je je vervolgens online aanmelden.

Let op! Alleen leerlingen uit groep 8 kunnen een proefles volgen.

Schrijf je in voor onze proeflesmiddag!

  • KIES HIERBOVEN WELKE PROEFLES JE WILT VOLGEN:
  • Op dit formulier is ons privacyreglement van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.