Aanmelden

Leerling worden op onze school?

De officiële aanmeldperiode voor volgend schooljaar loopt van 3 tot en met 28 februari 2021. Dit houdt in dat aanmeld- en adviesformulier vanaf 3  februari en tot en met 28 februari per post kunnen worden opgestuurd. Via de post aan ons verstuurde aanmeldformulieren die op maandagochtend 1 maart 2021 bij ons worden bezorgd, worden in behandeling genomen.

Je kunt het ingevulde aanmeldformulier bij ons in de brievenbus deponeren, via de post aan ons toesturen of bij de recepties van een van onze locaties inleveren. Vanwege de lockdown is het niet toegestaan (zelfstandig) door school te lopen. Graag het bezoek beperken tot het afgeven van het aanmeldformulier bij de receptie.
Als je het aanmeldformulier via de post aan ons toestuurt, houd dan rekening met een eventuele langere bezorgtijd vanwege drukte bij Post NL.

Wat hebben wij allemaal nodig voor de aanmelding?

  • het ingevulde aanmeldingsformulier (aanmeldformulier voor onderbouw is hieronder te downloaden)
  • als onze school de eerste keus is: het centraal aanmeldingsformulier basisschool (originele exemplaar, de basisschool verstrekt deze)
  • wij vragen je bij de aanmelding/het inleveren van het aanmeldingsformulier het legitimatiebewijs van jouw zoon/dochter mee te nemen/sturen, zodat wij de gegevens kunnen controleren en deze later juist in het diploma komen.

Na de aanmelding bepaalt een aannamecommissie of de leerling definitief wordt toegelaten tot het Montessori College. Indien jouw zoon/dochter is toegelaten, dan dient het aanmeldformulier vervolgens als inschrijfformulier.
Betreft het een aanmelding van een groep 6 of 7 leerling voor 10-15 Agora Groesbeek? Dan dient de aanmelding via een aanmeldformulier van het SPOG te gebeuren. U kunt dan contact opnemen met Paula Wetselaar (paula.wetselaar@spog.nl).

* Kinderen van een Montessori basisschool en/of kinderen die al een broer of zus op onze school hebben zitten, hebben automatisch recht op een plaats.

** Wil je aanmelden vanaf klas 3? Kijk dan op de button hieronder om te zien met wie je contact op kunt nemen.

Procedure toelating eerste brugjaar Montessori College 2021-2022 (onder voorbehoud van RIVM richtlijnen i.v.m. covid-19)
Aanmeldformulier klas 1 en 2 downloaden
Aanmelden vanaf klas 3

Proeflesjes:

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor onze school! Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de online proeflesmiddag voor schooljaar 2021-2022. Zodra het bekend is wanneer de proeflesmiddag voor volgend schooljaar wordt gepland, lees je dit op onze website en kun je je vervolgens online aanmelden.

Heb je interesse in de cultuurstroom, geef dit dan aan op het proefles aanmeldformulier. Heb je interesse in MC Agora Nijmegen of 10-15 Agora Groesbeek? Dan kun je je opgeven voor een proefchallenge.

Let op! De proeflesmiddag is alleen voor leerlingen uit groep 8.