Aanmelden

Leerling worden op onze school?

Aanmelden bij het Montessori College? Dit kan tussen 12 t/m 28 februari 2020.
Helaas valt de aanmeldingsperiode dit jaar gedeeltelijk in de carnavalsvakantie (24 t/m 28 februari 2020). Daarom adviseren wij om uiterlijk vrijdag 21 februari 2020 het aanmeldingsformulier persoonlijk bij de receptie op school in te leveren.
Daarnaast raden wij je af het aanmeldingsformulier zeker na vrijdag 21 februari per post aan ons te versturen. Je loopt dan het risico dat de post (en daarmee de aanmelding) niet op maandag 2 maart 2020 bij ons binnen is. Persoonlijk aanmelden op school is op maandag 2 maart niet meer mogelijk. De post die op maandag 2 maart 2020 bij ons wordt bezorgd, wordt nog wel in behandeling genomen.

Wat hebben wij allemaal nodig voor de aanmelding?

  • het ingevulde aanmeldingsformulier (tijdens open avond/dag te verkrijgen of hieronder te downloaden)
  • als onze school de eerste keus is: het centraal aanmeldingsformulier basisschool (originele exemplaar, de basisschool verstrekt deze)
  • wij vragen je bij de aanmelding/het inleveren van het aanmeldingsformulier het legitimatiebewijs van jouw zoon/dochter mee te nemen, zodat wij de gegevens kunnen controleren.

Wil je je zoon/dochter aanmelden voor klas 1 of 2 en heb je nog geen aanmeldingsformulier? Dan kun je deze hieronder printen, invullen en vervolgens bij de receptie van de school inleveren. Aanmelding is ook mogelijk tijdens onze open avond in Groesbeek op 13 februari of de open dag in Nijmegen op 15 februari.

Na de aanmelding bepaalt een aannamecommissie of de leerling definitief wordt toegelaten tot het Montessori College Nijmegen en Groesbeek. Indien jouw zoon/dochter is toegelaten, dan dient het aanmeldformulier tevens als inschrijfformulier.
Betreft het een aanmelding van een groep 6 of 7 leerling voor 10-15 Agora Groesbeek? Dan dient de aanmelding via een aanmeldformulier van het SPOG te gebeuren.

* Kinderen van een Montessori basisschool en/of kinderen die een broer of zus op onze school hebben zitten hebben automatisch recht op een plaats.

** Wil je aanmelden vanaf klas 3? Kijk dan op de button hieronder om te zien met wie je contact op kunt nemen.

 

Procedure toelating eerste brugjaar Montessori College 2020-2021
Aanmeldformulier klas 1 en 2 printen
Aanmelden vanaf klas 3

Proeflesjes:

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor onze school! Je bent van harte welkom om enkele proeflesjes te volgen. Op woensdag 19 februari (13.15 uur – 15.15 uur) is de proeflesjesmiddag in Nijmegen. Voor Groesbeek worden individuele afspraken gemaakt. Let op! Alleen leerlingen uit groep 8 kunnen een proefles volgen.

Schrijf je in voor onze proeflesmiddag!

  • KIES HIERBOVEN WELKE PROEFLES JE WILT VOLGEN:
  • Op dit formulier is ons privacyreglement van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.