Aanmelden

Leerling worden op onze school?

Omdat we te maken hebben met covid-19 wordt er op dit moment door alle Nijmeegse middelbare scholen hard nagedacht hoe de open avond/dag georganiseerd kan worden. Zodra hier meer over bekend is, zullen we dit via onze website communiceren.

Wat hebben wij allemaal nodig voor de aanmelding?

  • het ingevulde aanmeldingsformulier (tijdens open avond/dag te verkrijgen of hieronder te downloaden)
  • als onze school de eerste keus is: het centraal aanmeldingsformulier basisschool (originele exemplaar, de basisschool verstrekt deze)
  • wij vragen je bij de aanmelding/het inleveren van het aanmeldingsformulier het legitimatiebewijs van jouw zoon/dochter mee te nemen, zodat wij de gegevens kunnen controleren.

Wil je je zoon/dochter aanmelden voor klas 1 of 2 en heb je nog geen aanmeldingsformulier? Dan kun je deze, gedurende de aanmeldperiode, hieronder printen, invullen en vervolgens bij de receptie van de school inleveren. Aanmelding is ook mogelijk tijdens onze open avond in Groesbeek op 4 februari of de open dag op de campus in Nijmegen op 6 februari.

Na de aanmelding bepaalt een aannamecommissie of de leerling definitief wordt toegelaten tot het Montessori College Nijmegen en Groesbeek. Indien jouw zoon/dochter is toegelaten, dan dient het aanmeldformulier vervoglens gelijk als inschrijfformulier.
Betreft het een aanmelding van een groep 6 of 7 leerling voor 10-15 Agora Groesbeek? Dan dient de aanmelding via een aanmeldformulier van het SPOG te gebeuren. U kunt dan contact opnemen met Paula Wetselaar (paula.wetselaar@spog.nl).

* Kinderen van een Montessori basisschool en/of kinderen die al een broer of zus op onze school hebben zitten, hebben automatisch recht op een plaats.

** Wil je aanmelden vanaf klas 3? Kijk dan op de button hieronder om te zien met wie je contact op kunt nemen.

Procedure toelating eerste brugjaar Montessori College 2021-2022 (onder voorbehoud van RIVM richtlijnen i.v.m. covid-19
Aanmeldformulier klas 1 en 2 printen (deze optie is alleen beschikbaar gedurende de aanmeldperiode)
Aanmelden vanaf klas 3

Proeflesjes:

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor onze school! Je bent van harte welkom om enkele proeflesjes te volgen. Op woensdag 10 februari 2021 (13.15 uur – 15.15 uur) is de proeflesjesmiddag in Nijmegen. Voor Groesbeek worden individuele afspraken gemaakt. Let op! Alleen leerlingen uit groep 8 kunnen een proefles volgen.

Schrijf je in voor onze proeflesmiddag!

  • KIES HIERBOVEN WELKE PROEFLES JE WILT VOLGEN:
  • Op dit formulier is ons privacyreglement van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.