UITNODIGING bijeenkomst DE Onderwijsbeweging (11 september 2019)

Beste Onderwijsbewegers,

Graag nodigen wij je uit om woensdag 11 september a.s. deel te nemen aan de eerste bijeenkomst van DE Onderwijsbeweging van dit schooljaar.

Met deze beweging willen we creativiteit, initiatief, energie, plezier, ontwikkeling, dialoog en innovatie van de gehele school stimuleren en versterken. Ouders, leerlingen, docenten, ondersteunend personeel en schoolleiders die zin hebben kunnen meedoen. Maar ook als je (nog) niet verbonden bent aan het Montessori College ben je van harte welkom!
Wil je alsnog aansluiten en jouw initiatief inbrengen of ben je gewoon nieuwsgierig? Dat kan! Ook als je vorig jaar niet bij de bijeenkomsten aanwezig was, ben je van harte welkom om deel te nemen aan (één van) de bijeenkomsten die dit schooljaar gepland worden.

In verband met de voorbereidingen en catering verzoeken we je vriendelijk om je aanwezigheid door te geven. Mocht je speciale (dieet-)wensen hebben, kun je dat ook in het aanmeldformulier aangeven. Klik HIER om naar het aanmeldformulier te gaan.

Weet je niet precies wat DE Onderwijsbeweging inhoudt? Op onze website vind je nog meer informatie over DE Onderwijsbeweging:  https://montessoricollege.nl/praktische-zaken/de-onderwijsbeweging/

Eerste bijeenkomst
De eerste bijeenkomst vindt plaats op woensdag 11 september van 17.00 (inloop vanaf 16.45 uur) tot 20.00 uur. Dit is inclusief een diner rond 17.30 uur. De bijeenkomst vindt plaats in de personeelskamer van K33 (de Berk).

Zet ook alvast de volgende bijeenkomsten in je agenda: de tweede bijeenkomst is op 28 november 2019; de derde bijeenkomst op 12 februari 2020 en de vierde bijeenkomst is op 14 april 2020.

Programma
Na een korte terugblik op vorig jaar, zullen we met elkaar weer inventariseren waar de beweging voor dit jaar voelbaar zal zijn. Door middel van een Open Space kunnen alle dromen, ideeën, wensen, hersenspinsels en/of bestaande initiatieven gedeeld worden. Je kunt zelf een gaaf idee delen op deze avond of aansluiten en meedenken met de mooie input van anderen! Afhankelijk van de opbrengst van deze avond, zal de stuurgroep de inhoud van de volgende bijeenkomsten gaan vullen.  

Vragen?
Heb je nog vragen? Bekijk de website (zie link hierboven) of neem contact op met iemand van de stuurgroep (zie hieronder).

We hopen velen van jullie te zien op 11 september!

Vriendelijke groet,
stuurgroep ‘DE Onderwijsbeweging’,

 

Leerlingbewegers:
Leonie Jacobs
Lisa Hulshof
Luuk Bruinink
Roos Looten
Catalina Vergeylen

 

Docentbewegers:
Monique Noorbergen
Dennis Verhoef
Tom Linssen
Gijs van Hout
Schoolleiding:
Berni Drop
Anne-Marie van de Wiel